Skal din have gøres klar til sommer?

Det er ved at være den tid på året, hvor vi gør vores haver klar til den lune sæson. Og der kan være rigtig meget arbejde, der skal klares, før haven fremstår, som vi drømmer om. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med alt det grønne, der både skal slås, klippes, luges, plantes, gødes og så videre, hvilket alt sammen er noget, der kræver hårdt arbejde. Læs mere om det på en online side som; https://boligoghaven.dk/.

Dog er det ikke kun de grønne områder, der skal plejes, det samme gælder terrassen som for mange er et kæmpe aktiv.

Sørg for at din terrasse lever op til dine drømme

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så er det måske ved at være tid til, at du får rengjort din terrasse, så fliserne kommer til at fremstå rene og pæne. Ukrudt og mos skal fjernes, og måske er der også behov for reparationer nogle steder, således terrassen bliver jævn og rar at opholde sig på.

Møblerne skal frem, og terrassen skal i det hele tages styles og indrettes, således der skabes et uderum, det er rart at opholde sig i.

Skab et unikt uderum på terrassen

Det er for eksempel noget, du kan gøre ved at inddele din terrasse i zoner. Der kan være spisezonen med spisebord, grill og parasol, og så kan der være hygge-zonen med hængekøje, loungemøbler og lanterner, lyskæder og hyggelige plaider og puder.

Husk også at få integreret det grønne på din terrasse. Det kan du for eksempel gøre med masser af krukker med farverige blomster og velduftende planter, eller du kan eventuelt overveje de mange muligheder, som der byder sig med bede direkte på din terrasse. Det kan være til smukke planter, men også til for eksempel krydderurter, der kan bruges i de lækre sommerretter.