Forkæl dig selv med en flot terrasse i træ eller komposit

Kunne det være rart med en flot terrasse at træde ud på om morgenen, hvor du med en kop i hånden kan nyde udsigten ud over haven, havet eller nabolaget? Svaret er ja for de fleste, men hvad skal din terrasse være lavet af? Hvor cement eller fliser kan give dig en robust terrasse at solbade på, så er træterrasser bedst, hvis du ønsker at skabe en god stemning – og brædderne er nemme at lægge

Vælg mellem tre typer brætterrasser

Du kan danne dig overblik over dine mulighed på markedet for træterrasser ved fx at tjekke tilbud på træterrasser fra Wimex. Her kan du nemlig finde en flot terrasse med sibirisk træ, termotræ eller (selvom det ikke er træ) WPC. Hver type træ har egne forcer, udseende og farver. Fælles for alle tre er, at når bare du monterer brædderne korrekt, har du en næsten spånfri terrasse med lang levetid.

Sibirisk lærk tåler frost og har lang levetid

Sibirisk lærk er kendt for dets modstandsdygtighed mod frost – hvilket ikke er overraskende, da træerne overlever hårde vintre. Materialet indeholder meget garvesyre og harpiks, hvilket sikrer det høj holdbarhed. Desuden kan sibirisk lærk handles med god samvittighed, da meget af træet bliver importeret til Danmark som FSC-certificeret træ. FSC-certificering er en garant mod rovdrift af natur.

Træterrasser i termotræ holder formen

Hvad er termotræ så? Det er faktisk blot fyrretræ, der har modtaget behandling for at gøre det meget formstabilt, hvilket sikrer dig mod problemer, da brædderne ikke kommer nemt ud af form.

Læg splintfrie kompositterrasser sømløst

WPC giver dig en kompositterrasse, der er splintfri, ikke behøver vedligehold af betydning og kan laves med not i hver ende, hvilket gør det muligt at få træterrasse med sømløst udtryk, hvor brædder er forbundet med clips. WPC kan udvide sig under varme, så du skal give brædderne luft.