Mangler du sjov til din fest? Få et vildmarksbad hjem til dig

Står du og skal holde et arrangement, men mangler lige det sidste pust? Eller har du bare brug for en ekstraordinær aften i sommerhuset? Så kan du nu få et vildmarksbad hjem i haven, via Danmarks største udlejningskæde af vildmarksbade https://coldhawaiivildmarksbad.dk/.

Med et vildmarksbad kan du under åben himmel nyde samvær, hygge og velvære, og følelsen af at sidde i et varmt bad, i en kold luft. Vildmarksbadet ‘Klitmøller’ har et klassisk design i et eksklusivt udtryk. Det er lavet i sibirisk gran med udvendig ovn. Netop den udvendige ovn på denne model gør, at der er ekstra plads i selve badet. 

Sauna i ét med naturen

Du kan også få en udendørs sauna tønde med glas hjem til dig. Hvis du for eksempel har et sommerhus nær havet, og trænger til varmen efter en kold dukkert, så kan du også bestille en transportabel sauna, med et panoramavindue ud over naturen. Ja, det er nærmest, som at man kan mærke naturen helt tæt på. 

Desuden er saunaerne og badene udført i lækkert dansk design, hvor hver detalje er gennemtænkt, så det kan give kunden den bedste oplevelse. Den traditionelle tønde er meget smukt lavet, og den runde form gør, at den er hurtig at opvarme. Få herved ro og velvære hjem i din have. 

Firmaevent med vildmarksbad

Hvis det ikke kun er dig, der trænger til wellness i egen have, så kan du også give dine ansatte en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Du kan nemlig også bestille vildmarksbade til firmaarrangementer i hele Danmark. Hvis I for eksempel har fået en god middag, eller har været på firmatur, hvorfor så ikke lige slutte dagen af, i et dejligt varmt bad med et glas kold vin i hånden. 

Hvis du vil have hele pakken, kan du også bestille et koldtvandskar. Det er det perfekte tilbehør til enten vildmarksbadet eller saunaen, da man her godt kan trænge til at huske, hvor dejligt det faktisk var at sidde i varmen. Det kolde gys er en udfordring for mange, og får også lige adrenalinen til at stige. Så et perfekt indspark til et firmaevent for eksempel. Nåede du ikke vinterbadningssæsonen? Så kan du altså nu gøre det i egen have, og i kombinationen med en af de to andre typer, får du ægte wellness bragt til din have. Du kan både købe og leje.