Øg sikkerheden i din forretning med migrering til skyen 

I dag mere end nogensinde skal der være fokus på at opbevaring og uddeling af vigtige virksomheds data sker på en forsvarlig og sikker måde. Migrering til skyen skal sikre den data. For IT-Sikkerhed er mere vigtigt end for år tilbage, da der er kommet mange flere kriminelle hackere på det store internet. Virksomheds data er virkelige vigtigt, og kan ikke falde i de forkerte hænder. Migrering af vigtig virksomheds data er derfor alfa omega for en sikker og kompatibel løsning. For at en migrering til skyen sker på den mest hensigtsmæssige måde, er det her man tager kontakt til en ekspert på området. For tab af vigtig data ud på det store sorte internet kan koste omsætning og tilstedeværelse ude i virkeligheden. 

Reducer IT-omkostninger 

En af de mere almindelige årsager til, at organisationer migrerer til skyen, er at reducere omkostningerne til it-infrastruktur. I skyen kan it-ledere nemt tilpasse computerressourcer i den rigtige størrelse i henhold til unikke forretningskrav og skære ned på spildte udgifter. I stedet for at estimere kapacitetsbehovet på forhånd kan organisationer justere på farten, samt eliminere unødvendig hardware eller stive lokale aktiver.

Microsoft 365 Governance skaber åbne sikre miljøer

Microsoft 365 Governance er nøglen til at gå fra fuldstændig lukkede miljøer til at kunne arbejde i sikre og åbne miljøer. Det som vi er blevet vant til under corona, er at arbejde hjemme og dermed bruge telefon og mail langt mere end tidligere. Her skal sikkerheden være i orden. At have adgang til fleksible, on-demand it-ressourcer er afgørende for at holde trit med konkurrenter og skiftende perioder.I skyen er over 99 % af det, du har brug for, tilgængeligt on-demand. Organisationer behøver ikke at vente uger eller måneder på hardwarekomponenter og installationer. I stedet kan de leje værdifulde funktioner direkte fra cloud-udbydere og komme meget hurtigere på markedet. Det er en langt hurtigere og mere convenient verden vi lever i. 

Forbedrer sikkerheden med migrering til skyen  

Sikkerhed vil fortsat være et stort fokusområde fremover. Ved at migrere til skyen kan organisationer modernisere IT-infrastrukturen i overensstemmelse med bedste praksis og beskytte deres applikationer mod ondsindede hackingforsøg.

En ting at huske på er, at mange ledere fejlagtigt tror, ​​at skyen i sig selv er det, der gør organisationer sikre. I virkeligheden giver skyen grupper mulighed for at implementere de sikkerhedspolitikker, styring og overholdelsesværn, de har brug for til deres særlige operationer.