Gør det svært for tyveriknægte at bryde ind i butikken

Det er ikke godt nok at have tyverialarm. For ikke alle tyveknægte bliver afskrækket af at vide, at du har sådan én i din virksomhed. Selvfølgelig har du det, fristes man til at sige. Du er nødt til mekanisk at kunne beskytte dine værdifulde varer eller ejendele, og her er det ikke tyverialarmer, men snarere tyverisikring, du skal på udkig efter. Og hvilke løsninger til tyverisikringen finder du så på markedet?

Et fastgitter er en simpel løsning

Ser vi på tyverisikring af vinduer, så er et fastgitter én løsning. Ud fra navnet alene burde du kunne udlede, at det er et gitter, der sidder fast. Fordelen ved denne løsning er, at du ikke er afhængig af, at nogen motor virker, hvilket er tilfældet ved rulleskodder og rullegitre. Ulempen er, at løsningen ikke egner sig særligt godt til udstillingsvinduer. For det er jo svært at se dine varer gennem et gitter.

Motordrevne rullegitre giver tyverisikring af vinduer

Rullegitre har selvfølgelig en berettigelse, når at du efter åbningstid vil have skærme kørt ned over dine vinduer. De er selvfølgelig møntet på indvendig montering. Du vil ofte kunne vælge mellem et perforeret rullegitter eller en model uden huller. I praksis gør valget ikke den store forskel, hvad gælder at spænde ben for tyveriforsøg. Men hør om, hvad der er typisk for en virksomhed som din.

Slå et saksegitter for indgangspartiet

Har du ikke den overhøjde, der er behov for, for at der kan blive plads til et rullegitter, vil det i stedet være noget som fx et saksegitter, du skal på jagt efter. Et saksegitter foldes ikke ud vandret, men lodret. Det vil altså sige, at saksegitteret er som en slags skydedør, du slår for vinduer, døre og et par andre steder, ubudne gæster kunne finde på at bryde gennem for så at nå ind til din virksomhed.