Har du købt en af de populære elbiler og vil gerne have din egen ladestander derhjemme?

Det er skide smart med de der moderne elbiler der ikke udleder CO2 og som kan køre fra A til B på strøm, helt uden at sige en lyd. Det er da også den mest populære bil i forhold til brændstoftypen der bliver solgt herhjemme i Danmark, så det er forståeligt hvis du også vil være med på moden og have en elbil stående i garagen. En af de ulemper der dog alligevel er ved en elbil er, at den skal have ladt batterierne op, for at kunne køre. Hertil skal du bruge en ladestation og der findes da mange rundt om i landet, men det er nu engang noget mere praktisk hvis du din helt egen elbil ladestation hjemme.

Du skal vælge den rette ladestander til din elbil fra start

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken ladestander du vælger at have hængende i garagen til at kunne lade din elbil op, for nogle er mere effektive end andre. Dit valg kan være afgørende for, hvor meget du i virkeligheden kan bruge din nye elbil. Nogle ladestandere har flere funktioner, som eksempelvis lynopladning, mens andre ikke har og skal du lynhurtigt have ladt din elbil op så du hurtigt er videre, så ved du allerede godt hvilken model du skal vælge. Derudover er der nogle elbiler der har større eller mindre batterier, hvor ladestationen har betydning. Sørg for at købe den rette fra start, så du kan køre i din elbil, præcis som du havde forestillet dig.

Det er ikke alle elbiler der lades lige hurtigt op

der er flere faktorer der kommer i spil når du stiller dig selv det spørgsmål; “hvor hurtigt bliver min elbil ladt op?” Først og fremmest kommer det an på, hvor meget energi din ladestander kan levere ad gangen, men det kommer selvfølgelig også an på, hvor store batterierne i din elbil er. Nogle batterier på elbilen er også mere effektive til at tage imod mere strøm fra laderen ad gangen end andre. Dog kan du være helt sikker på, at hvis du har en ladestander til din elbil hjemme i garagen, så er det bestemt intet problem at få ladt bilen op over natten, så den er klar til brug næste morgen når du ska ud af døren.