Mangler du hjælp til haven?

Flere og flere danskere benytter sig af havehjælp. Årsagen er, at vi – med undtagelse af under Coronaepidemien – ikke altid har så meget tid på hænderne, som vi kunne ønske os. Derfor hyrer mange en servicevirksomhed, der kan tage sig af de grønne gange i haven – og det kan der være god grund til!

For med haveservice bliver din have ordnet af erfarne fagfolk, der kan holde ale blomster, græs, træer og buske sunde og flotte. Planter og blomster handler nemlig ikke bare om at vande dem, men også om f.eks. at kunne vurdere jordtypen og den tid på året, hvor der skal plantes. Faktisk kan en havehjælp som f.eks. Green Line Træpleje hjælpe dig med anbefalinger til hele opbygningen af dine have. Det betyder, at du kan få planter, der blomstrer op igen til næste sæson – og i det hele taget få en inddeling af haven, så den bliver nem at passe.

Med en god havehjælp får du samtidig fat i en person, der har de rette redskaber til jobbet. Dermed sparer du også penge på ikke at skulle ud og købe særligt udstyr, hvilket kan være en smule dyrt.

Du får det hele klaret og får en frisk start

Når du gør brug af en havemand, har du den luksus, at uanset om din have har stået upasset længe, så kan du få rettet op på den, så den fremadrettet bliver nemmere at holde. Det at skulle trimme træer og buske, fjerne genstridigt ukrudt og få liv i græsplænen igen kan være en meget omfattende opgave – særligt hvis du ikke har erfaring.

En professionel havemand kender alle tricks i bogen – lige ned til at finde den rette pH-værdi og kende vandets indhold! Det kan betyde en verden til forskel for det organiske liv i haven.

Sidst men ikke mindst, er en frisk start med en ryddelig have ofte med til at gøre indtrykket af selve boligen pænere. Det er næsten postkort-smukt, når en grøn og frodig plæne går flot langs huset. Særligt hvis du har salgsplaner er dette meget vigtigt, da det bidrager til et mere positivt førstehåndsindtryk af huset og giver køber mulighed for at forestille sig livet i haven i de varmere sæsoner.