Få mere ud af udendørsservering

Som restaurant-, cafe- eller barejer ønsker du naturligvis at have flest mulige gæster. Det er trods alt dem, der skal give dig overskud i kassen. Hvis du har udendørsarealer til rådighed, er det vigtigt at få dem brugt på en optimal måde. Læs med her for at få tips til indretningen af dine udendørsarealer.

Varme – Den nemme løsning

Folk gider ikke sidde udenfor, hvis det er koldt. Du har sikkert også oplevet, at din udeservering fungerer bedst i sommermånederne. Som den forretningsdrivende du er, vil du sikkert gerne forlænge den periode, så der kan komme endnu flere penge i kassen.

Den nemmeste og billigste måde at gøre det på er at købe nogle lækre tæpper – gerne i fleece så de kan vaskes. Husk at købe dem i en praktisk farve og få dem vasket dagligt, så der ikke ligger madrester i dem.

Varme – Den bedste løsning

Tæpper giver ikke den tilstrækkelige varme til at sidde ude, når du når til oktober. Derfor kan det være smart at tage lidt mere avancerede apparater i brug. Med en infrarød terrassevarmer vil du opleve, at sommeren bliver længere, end den har været indtil nu.

Du får flere lange sommeraftner, og dine gæster bliver gerne til desserten, når de sidder i en behagelig temperatur og i godt selskab. Det handler kort sagt om at få skabt de optimale rammer, så hyggen kan udfolde sig.

Overdækning

Der er ingen, der gider sidde og spise, mens regnen sjasker ned over dem, det siger sig selv. Derfor er det vigtigt, at du har god overdækning på dine udendørsarealer.

Det kan være markiser eller store parasoller, alt efter hvor dine udendørs arealer er. Hvis du har udendørsservering i forlængelse med din restaurants ydre vægge, kan I opsætte markiser. Det er også mulighed for at sætte parasoller op, men husk at de skal kunne holde til blæsevejr.