Giv nyt liv til dine maskiner

Har du et byggefirma, og tænker du på at opgradere nogle maskiner? Det er ikke altid nødvendigt at udskifte de store maskiner, men ofte kan du nøjes med at udskifte nogle dele dertil. På den måde kan dine maskiner holde i flere år, og du kan spare penge.

Ny skovl

Har du maskiner med en skovl på, kan du nogle gange nøjes med kun at udskifte skovlen. En ny skovl kan gøre en stor forskel, og kan give nyt liv til en ældre maskine. Der findes et uendeligt antal af skovle du kan opgradere til, for eksempel nye skovle til gravemaskiner. Her kan du overveje en ny V-profilskovl til entreprenørmaskiner, og du kan få dem i netop den vægtklasse du har brug for. De kan også købes til minigravere, og der findes mange forskellige kvalitetsmodeller i alle størrelser. Det kan gøre arbejdet nemmere, uanset om det er en graveskovl, lerskovl, risteskovl eller andet du har brug for.

Vedligeholdelse

Det er vigtigt at vedligeholde dine maskiner. På den måde holder maskinerne i flere år, og det vil give gevinst på den lange bane hvis du husker det. Slip for unødvendige skader og forlæng din maskines levetid ved hjælp af for eksempel hydraulikolie, motorolie, gearolie eller smørefedt. Disse produkter koster ofte ikke en formue, og er meget billigere end det ville være at skulle købe en ny gravemaskine, minigraver eller andet.

Skift de små dele ud

Ofte kan det være en fordel at skifte de små dele ud, hvis de er ved at være gamle og slidte. Nye bolte koster ofte ikke særlig meget, men kan gøre en stor forskel. Det samme gælder for bøsninger for eksempel. Begge dele er forholdsvis billige, og nemme at få fat i. Overvej derfor om din maskine ville kunne opgraderes ved hjælp af små justeringer og opgraderinger.