Gaffeltrucken – det nye racerløb

Gaffeltrucken – det nye racerløb

Gaffeltrucken kunne måske vise sig at være fremtidens nye racerbil? Gaffeltrucken kunne vise sig at være omdrejningspunktet for en helt ny måde at forstå race på. Giv mig lige et øjeblik af din tid til dette blogindlæg. Det er måske ikke så skørt og uovervejet, som det ellers indledningsvist kunne lyde som om. Du tænker måske, at det lyder fuldstændig latterligt, at gaffeltrucks skulle kunne deltage i racerløb. Og du har helt ret, hvis det var tilfældet, at jeg mente konventionelle racerløb. Dette er ikke tilfældet. Slet ikke tilfældet. Gaffeltrucken, og de planer jeg har med den, er en anden slags racerløb. Nok nærmere en slags kamp. Hør nu blot nøje efter og giv min idé en fair chance. Mere beder jeg ikke om. Bagefter (selvom du selvfølgelig også kan vælge at gøre det nu) kan du frit vælge at stoppe med at læse dette skriv. Gaffeltrucken og dens fremtidige udfoldelsesmuligheder behøver du i så fald ikke længere at forholde dig til. Det er ganske vist. Det lover jeg dig. Men hør nu blot her. Gaffeltruckens potentiale vil jeg fortælle dig lidt mere indgående om. Ikke nu. For dette afsnits plads er løbet ud. Men i næste afsnit. Der vil jeg fortælle dig nærmere om denne finurlige (ja, geniale, hvis jeg i al min beskedenhed skal være nådesløst ærlig) idé, der vil kunne være en gamechanger inden for underholdningsbranchen. Vi ses om lidt. Det er jeg helt sikker på.

Gaffeltrucken – en kamp på maskinelt liv og død

Gaffeltrucken og dens racerløb skulle foregå på en racerbane. Men frygt ej, dens lange løb vil ikke kede dig. Fordi det handler ikke kun om at komme først i mål. For det er slet ikke sikkert, at dette kan lade sig gøre. For en del af underholdningen er, at der er masser og masser af forhindringer på banerne, og samtidig er maskinerne udstyret med forskellige kampudstyr, som de kan bruge til at ødelægge hinandens maskiner med. Disse duellerende gaffeltrucks duellerer derfor ikke kun på tid og hurtighed, men også på robusthed. Hvis en gaffeltruck skal vinde, skal gaffeltrucken både være hurtigst og stærkest, hvilket kan vise sig at være en svær balance at finde. For hvordan kan en gaffeltruck både være solidt plantet på jorden, samtidig med at den skal bevæge sig hurtigt? Følg med i racet, hvis det nogensinde bliver til noget, og der vil du få at se, hvordan man løser dette problem.

Gaffeltrucken – en fed idé, synes du ikke?

Gaffeltrucken har altså et kæmpe underholdningspotentiale, og det eneste, der mangler, er nogle med penge, nogle pengepersoner, som får øjnene op for det kæmpe potentiale, som der er at finde her. Jeg stiller gerne mine idéer til rådighed mod en lille skærv. Så hvis du, der læser, har så mange penge, eller kender nogen, så kontakt mig endelig. Så kan vi få stablet dette spændende arrangement på benene. At finde sponsorer bliver utroligt nemt. Idéen sælger sig selv. Jeg mangler bare en kompagnon, der vil stå last og brast økonomisk med mig.