Få de rette maskiner hos specialisten

Skal du bruge en specialmaskine? Så skal du naturligvis handle hos en specialist.

Hos https://ap-maskiner.dk/ får du fat i netop en specialist, hvis du skal bruge udstyr til at planere, afrette eller flytte jord.

Den jyske virksomhed hat agentur på stærke og driftssikre maskiner fra den hollandske koncern AP Machinebouw samt Kinshofer. Særligt er AP kendt for deres powerblade, som gør det lettere at håndtere projektet på selv vanskelige områder – ikke mindst takket være laserstyring på nivelleringsblade og skridstyringslæssere.

Derfor er det fagmanden, du skal spørge!

Det er vigtigt, at du får den helt rette maskine til den opgave, som du eller dine ansatte skal løse. Selvomd et kan lyde simpelt at ”flytte jord”, er der står forskel i den effektivitet og det slutresultat, som maskinen kan levere. Derfor kræver det ofte vejledning fra en specialist. Nogle maskiner kan f.eks. flytte større mængder jord, fordi de delt er stærkere, men også fordi de har en særlig konstruktion, der flytter jorden ved at sørge for, den forbliver rullende og dermed ikke sætter sig og gør det sværere at blive skubbet fremad.

Dette er blot én af de mange detaljer, der kan betyde en stor forskel rent praktisk, når opgaven skal løses. Og det som er værd at hele tiden huske på, er at effektivitet kan omsættes til en større indtjening. Jo hurtigere en opgave kan gennemføres, des hurtigere kan man som virksomhed bevæge sig videre til næste. Derfor er alene få minutter tjent per opgave en stor ting, når man ser på det samlede regnskab. Her vil den slags forbedringer føre til effektivitet – uden at gå på kompromis med det endelige resultat.

Serviceaftale?

Der er stadig mange, som anser serviceaftaler som sælgers forsøg på at opnår et bedre salg. Men faktum er, at det giver dig adgang til et personale, der er træner og har erfaring i at arbejde med et bestemt mærke. Ofte fordi de har modtaget træning hos det sted, hvor de har deres agentur fra. Det betyder, dine maskiner holdes i god form, så de er klar, når de skal bruges.