Gaffeltruck til byggepladsen

Gaffeltruck er en robust maskine, der kan tilpasses dit behov på byggepladsen. Du kan nemlig indstille gaffeltrucken til din egen kørestil og til de arbejdsopgaver der er på lige præcis jeres byggeplads. Det betyder også at jeres truck kan tilpasses byggeplads efter byggeplads. Der findes et væld af tilbehør og ekstraudstyr til gaffeltruck så gaffeltrucken kan tilpasses den byggeplads, I arbejder på netop nu.

ProTruck forhandler gaffeltruck, der løfter alle arbejdsopgaverne på byggepladsen indenfor logistik, distribution og produktion. I kan forvente lave driftsomkostninger på gaffeltruck, da det er en robust maskine, som ikke går i stykker så let. Derudover er en truck pålidelig og nem at betjene. Gaffeltruck findes heldigvis i mange forskellige størrelser, fra mindre til større, så der er en passende truck til alle typer af byggepladser.

Eltruck – bæredygtig truck

Arbejder ud på en byggeplads, hvor der også skal være plads indendørs kørsel sommetider? Eller vil du gerne gå forrest i kampen mod en bæredygtig byggeplads? Så vælg en eltruck, som med fordel kan lades op om natten, så den er klar til at arbejde om dagen. En eltruck er typisk mindre end gaffeltruck, som kan køre på gas, benzin eller diesel, og kan med fordel køre ind og ud af lagerbygninger uden at forurene, da den kører helt uden fossile brændstoffer.

Hvis du vil have en bæredygtig truck, der også kan køre indendørs, så vælg en eltruck til at klare arbejdet på byggepladsen.

Terminaltraktor til flytning af tungt byggemateriale

Arbejder du på et industriområde – som en havn eller en lufthavn – så er en terminaltraktor maskinen til dig. Terminaltraktoren kan også sagtens bruges på byggepladser, hvor der skal flyttes rundt på meget tungt byggemateriale. Terminaltraktoren er nemlig særdeles velegnet til at flytte på løstrailere, skiftelad og andet tungt godt, og derfor er den også velegnet på byggepladser, hvor der skal flyttes rundt på materiel. Terminaltraktoren kaldes også en terminaltrækker, så støder du på denne term, i stedet for en terminaltraktor, så er det altså samme køretøj, der er tale om.