Skab det perfekte vinterlook med pelsfrakker og håndtasker

Hvordan finder du en god vinterstil? Svaret bliver tit lidt af en hjernevrider, for om vinteren skal tøj kunne holde dig varm, hvilket både får betydning for, hvor meget af kroppen det dækker, som for hvilke tekstiler bliver brugt, og i hvor tykt et lag de bruges. Imidlertid har du flere skønne pelsjakker at vælge fra, der både giver dig høj komfort og får dig til at se flot ud ude i det sneklædte bybillede.

Bær en prægtig Levinsky pels ude om vinteren

Fx kunne du finde en Levinsky pels at have på udendørs. Du kan finde såvel lamme- som kanin- og minkpelse fra Levinsky i forskellige designs. Blandt deres pelsjakker finder du kraftige mørkebrune og sorte modeller med markante knapper fortil, som har et film noire-look over sig. Mindre kraftige designs byder Levinsky også på, dette i form af relativt tynde pelse prydet med harmoniske striber.

Blend ind på gågaden i en parkacoat med foret inderside

Parkacoats laver Levinsky også, hvor indersiden er foret med pels. De er mindre prægtige end deres pelsfrakker, men har en simpel ynde over sig og gør det nemt at blende ind på gågaden. Og hvis du mangler noget til at holde hoved og hænder varme, har Levinsky det også i form af deres bisamhuer og stilrene læderhandsker. Alt, hvad du mangler herefter, er en fin taske til at fuldende vinterlooket.

Fuldend dit vinterlook med en taske fra Mulberry

Det kunne fx være en taske fra Mulberry, en engelsk producent af accessories til mænd og kvinder. Deres tasker finder du ofte med mærkets karakteristiske Postman’s Lock, der er en yndig og simpel låsemekanisme. Mulberry leverer mange smukke lædertasker i vidt forskellige farver. Uanset om du føler dig tryggest med en simpel cognacbrun nuance eller nogle pastelfarver, er der en taske til dig.