En god Boligadvokat hjælper dig i jagten på drømmeboligen

find god boligadvokat

Jagten på din nye bolig skal til og i gang – du er spændt, du har en masse idéer, og det bliver en rar følelse, når du endelig har fået fingrene i drømmehjemmet.

Men for at dette kan lade sig gøre, er der en masse aftaler, kontrakter, tilstandsrapporter og andre juridiske aspekter, der skal tages højde for.

Dette kan være en langtrukken proces, som kan være svær at overskue og få et ordentligt overblik over, hvis du ikke er ekspert i forvejen.

Sådan en kan du dog hurtigt få fat i form af en boligadvokat, der håndterer alle de juridiske aspekter i bolighandlen og fremmer dine interesser i processen.

Hvorfor er det en fordel at have en god boligadvokat?

Boligadvokaten er ekspert i bolighandler og er uddannet til at finde eventuelle fejl og mangler i aftaler samt kontrakter, der indgås undervejs.

Kontrakten bliver læst igennem, og du får videreformidlet alle essentielle punkter af den, og hvad det betyder for dig.

Boligadvokaten er din personlige rådgiver, som forsøger at fremme dine interesser mest muligt.

På jagten efter dine nye bolig sørger boligadvokaten for, at processen er som den skal være og fjerner dermed en byrde fra dine skuldre.

Ejendomsmægleren er sælgers rådgiver

Ejendomsmægleren skal ikke betragtes som værende din rådgiver, da vedkommende er interesseret i at få solgt boligen til højst mulige pris – til sin egen og sælgers fordel.

Derfor er det en god idé at få en ekspert på din side.

Få fat i boligadvokaten tidligt

Boligadvokaten er i stand til at læse tilstandsrapporter og aflæse aftaler i de tidlige stadier af handlen, hvorfor det anbefales, at du allerede her får inddraget en ekspert. Du kan nemt spotte en god boligadvokat ved at tjekke deres trustpilot profil før du kontakter dem

Købsaftalen er afgørende

Den vigtigste aftale, der indgås i bolighandlen, er købsaftalen. Så hvis du beslutter dig for at hyre en boligadvokat senere i processen, skal det gøres inden købsaftalen, da dette er den den endelige aftale.