Varmepumper er en økonomisk god investering til byggeriet

Varmepumper fungerer ved at pumpe eller flytte varme fra et sted til et andet ved hjælp af en kompressor og en cirkulerende struktur af væske- eller gaskølemiddel, hvorigennem der ekstraheres varme fra eksterne kilder og pumpes indendørs. Der findes luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper og valget af varmepumpe afhænger af behovet. 

Varmepumper har flere fordele for dit hjem. Pumpning af varmen bruger mindre elektricitet sammenlignet med når elektricitet udelukkende bruges til at konvertere den. I løbet af somrene kan cyklussen vendes, og enheden fungerer som et klimaanlæg. Det er en driftssikker og pålidelig maskine, som fungerer perfekt som klimaanlæg i de varme måneder, som vi ofte får i den danske sommer. Det er også kaldet et aircondition klimaanlæg.  

Stigende interesse i Danmark i nye grønne boliger

Varmepumper stiger i popularitet i Danmark, hvilket har udtrykket sig til en hurtigere overgang til grøn bolig og alternativ energiforbrug jævnere og mere overkommelig.

Ved at kombinere varmepumper med solpaneler kan du gøre dit hjem selvforsynende og miljøvenligt. Korrekt designet og installeret varmepumpe kan være det værd ved regelmæssigt at opnå mere end 300 procent effektivitet.

Det er en god investering at implementere en varmepumpe i dit hjem, som ikke kræver den store ekspertise at vedligeholde og holde i gang.