Sådan sparer du penge på din varmeregning

Som helt normal danske husejer kender du helt sikkert til, hvor dyrt det er at varme et hjem op. Der skal meget til for at holde kulden på afstand under et blæsende og vådt efterår, en iskold vinter og et køligt forår.

Derfor går der mange penge til at fyre eller på at betale for fjernvarme, så du og familien kan nyde et behageligt indeklima året rundt.

Men hvis du i dag bruger et fyr eller betaler for fjernvarme til at opvarme din bolig, kan du faktisk spare mange penge på varmeregningen hvert år ved at skifte til en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe kan levere varmt brugsvand til din bolig på samme måde, som du er vant til fra dit fyr eller fra fjernvarmen, men en luft til vand varmepumpe er langt billigere i drift, hvorfor du potentielt kan komme til at spare mange tusinde kroner på den årlige varmeregning.

Læs mere her og find ud af, hvorfor det er en god idé at installere en luft til vand varmepumpe i din bolig.

En miljørigtig løsning der er nem i drift

En luft til vand varmepumpe er nemt at holde i gang, for så snart den er installeret, skal du ikke gøre andet end at sørge vedligehold en gang om året. En luft til vand varmepumpe kører nemlig kun på strøm og luft, og derfor er der ikke noget arbejde forbundet med at holde huset varmt med en varmepumpe.

Din luft til vand varmepumpe udnytter energien i luften udenfor din bolig til at producere varmt vand, og varmepumpen er således yderst energieffektiv. Derfor bruger en luft til vand varmepumpe ikke særlig meget strøm i forhold til, hvor meget varme den producerer, og derfor er en varmepumpe billig i drift og en rigtig grøn og miljøvenlig løsning til din bolig.