Skal I have nye gulve i jeres hus?

Når man står overfor forskellige beslutninger vedrørende istandsættelse, så kan det meget hurtigt blive uoverskueligt, da der er mange forskellige løsninger og muligheder. Nogle gange kan det være så uoverskueligt, at man bare vælger det sikre og nemme valg, da man ikke har tiden til at sætte sig ind tingene. Der er selvfølgelig en del forskel på, om der er tale om nye døre i huset, eller om I skal have lagt helt nyt gulv i hele huset. Beslutningen om dørene kræver højst sandsynlig ikke særlig meget research, mens det kan være en sværere beslutning, når det kommer til gulvvalg, for hvad vil være det bedste for jer?

Mange typer gulve

Der findes utrolig mange forskellige typer gulve, som alle kan give et specifikt udtryk. Nogle bidrager med noget varme til huset, for eksempel egetrægulve, nogle er utrolig praktiske såsom linoleumsgulve, og andre kan lidt af det hele. Hvis du er på udkig efter et stærkt gulv, som kan tåle både en skarp hæl fra en stilet, en kødsovsplet og en masse slid, så kunne Pu gulve måske være noget for jer.

Hvad kan Pu gulve?

Et Pu gulv er en form for betongulv, men lavet så den får en gummibelægning. Det gør gulvet utrolig slidstærkt men samtidig dejlig blødt og lækkert, for selvom at det skal være praktisk, må det også gerne være flot og lækkert. Pu gulve er til alle, som gerne vil have et mere råt look uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover kvalitet og design, så har pu gulve også en anden meget smart funktion, og det er, at gulvet er lyddæmpende, hvilket kan være en fordel i mange af de nybyggede huse, hvor vi ønsker minimalistisk stil, højt til loftet og rene linjer. Her vil et lækkert lyddæmpende gulv gøre noget rigtig godt for atmosfæreren i huset.