Derfor vælger flere og flere et epoxygulv!

Epoxygulvet er blevet et populært valg, når det kommer til gulve i Danmark. Gulvet var ikke synderligt kendt for blot en håndfuld år tilbage, men i dag er det at finde i mange husstande – i rum inde i huset såvel som i garagen. Gulvet er faktisk også at finde i mange andre typer af bygninger uden for det almindelige hjem. F.eks. er gulvtypen populær i landets fitnesscentre og også i lagerbygninger, industrien m.m.

Men hvorfor er epoxygulvet så bredt benyttet? Vi har spurgt hos Epoxy Garage Gulv, der selv lever af at montere det smarte gulv. Her kommer nogle af årsagerne til, at så mange falder for produktet.

Det er stærkt

Kendt for sin store styrke. Det må næsten være gulvets mantra. For er der noget, som epoxy er, så er det stærkt! Af samme årsag bruges det i industrien og showrooms m.m.

Men også i privaten kan man få et utrolig stærkt gulv, som tåler enormt slid og kan rengøres med alle almindelige husholdningsmidler uden fare for at man gør noget forkert.

Det er flot

Gulvet kan blandes på mange måder, fordi det består af to komponenter, som så blandes sammen og hærder. Derfor har man set alt fa det klassiske hvide lagergulv til flotte gulve med farver og mønstrer, som er lagt i privathjemmet.

Gulvet kan endda fås med en form for effekt i, da man kan arbejde med dybden, glimmer, overgange og meget mere, som giver et spændende liv.

Det er billigere end mange andre gulve

Det er ikke altid det er sjovt, når man skal lægge et nyt gulv. Det kan nemlig koste mange penge! Heldigvis er epoxy ikke det dyreste på markedet, på trods af at man som forbruger får rigtig mange gode fordele. Kombinationen af styrken, designet og prisen er derfor med til at gøre gulvet meget populært – og gøre at de fleste nok bør overveje det som det ny gulv i deres hjem.