Mangler du et stærkt og flot gulv?

Det er altid en stor beslutning, hvis I overvejer at udskifte jeres gamle gulv med et nyt og lækkert. For mange er et nyt gulv en større investering, og det gælder egentlig både, hvis der er tale om en gulvudskiftning i dit private hjem, eller hvis det er på din arbejdsplads, hvor gulvet på lageret eller kontoret trænger til en udskiftning. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i markedet og dens muligheder inden, at du tager en beslutning. Det kan dog være uoverskueligt at vælge nye gulve, især hvis det er hjem til dit private hjem, for bliver det lige så pænt som billedet inde i dit hoved?

Hvad er et epoxygulv?

Måske har du ikke hørt navnet ”epoxygulv” før, men det er faktisk et meget populært gulv indenfor industrielle virksomheder, da gulvet er utrolig slidstærkt og nemt at holde, hvilket selvfølgelig også er en fordel, hvis du overvejer et epoxygulv til dit private hjem. Mange gulvudbydere vil sige, at mange gulve i dag er slidstærke, men med et epoxygulv får du et gulv, som er 3 gange stærkere end et betongulv, og det siger jo ikke så lidt.

Privat eller erhvervsmæssigt?

Som nævnt i ovenstående afsnit, så er epoxygulvet kendt indenfor mange brancher som værende én af de foretrukne gulve, når det kommer til lagerbygning, produktion osv. På grund af den slidstærke belægning, kan det både tåle voldsomme slag, konstant slid og varme temperaturer. I det private hjem er newyorkerstilen stadigvæk populær, da man kan skabe et relativt råt look med få remedier. Hvis du føler, at et almindeligt trægulv ikke passer ind i jeres stil og du ikke har lyst til at købe et linoleumsgulv, så kunne epoxygulv være en oplagt mulighed for jer. Det smarte er, at du både kan have gulvet i garagen, på badeværelset og i stuen.