Noget med tæppefliser

Når virksomheder skal vælge gulvbelægning til nye bygge- eller renoveringsprojekter, så er tæppefliser med rette en af de første løsninger, de kigger på.

Det er der flere gode grunde til, for tæppefliser giver nogle interessante muligheder, som du ikke nødvendigvis kan få, hvis du investerer i et væg til væg-tæppe for eksempel.

Vi har samlet nogle af fordelene herunder, som måske kan hjælpe dig med at beslutte, om tæppefliser skulle være dit valg til det næste projekt.

Tæppefliser er nemme at montere og fjerne

Tæppefliser har en række praktiske fordele, og en af dem er blandt andet, at de er lettere at transportere og montere end store væg til væg-tæpper, da de laserskårede fliser bliver leveret i kasser – oftest i en størrelse svarende til 5 m2.

Når tæppefliser er nemme at montere, så er de naturligvis også nemme at fjerne igen. Det kan blive aktuelt, hvis enkelte tæppefliser bliver slidt eller ødelagt, og så skal du kun fjerne den enkelte tæppeflise i stedet for at udskifte hele tæppet. Det kan være en rigtig stor fordel, hvis tæppefliserne er belagt i restauranter og caféer eller steder som skoler og børnehaver, hvor der fra tid til anden vil blive spildt ting.

Slip din indre designer løs

Du bliver på ingen måder låst fast til et ensfarvet udseende, hvis du vælger tæppefliser til dit projekt. Her kan du virkelig slippe din indre designer løs og skabe de vildeste gulvdesigns. Du kan nemlig selv vælge farver, former og mønstre.

Da tæppefliserne netop bliver laserskårede, så får du også selv mulighed for at placere de enkelte fliser, ligesom du lyster, hvilket kan give dig det unikke design, som ikke findes andre steder, og med sine minimalt synlige samlinger ligner det stadig et væg til væg-tæppe.

Det rette valg for mennesker

Tæppefliserne er også det helt rigtige valg for dine kunder og medarbejdere. De mennesker, der færdes eller arbejder på dem, får nemlig meget stor gavn af tæppeflisernes akustikdæmpende og støjabsorberende egenskaber, som er med til at sænke støjen fra fodtrin, samtaler, og hvad der ellers larmer i løbet af en dag.

Derudover er komforten i højsædet, da de er behagelige at gå og sidde på, ligesom de er varmeisolerende og gode for indeklimaet, da de binder støvpartikler.

Hvis du synes, at alt det lyder meget fornuftigt, så er anbefalingen herfra helt klart at benytte tæppefliser til dit næste projekt. Det bliver du, dine medarbejdere og dine kunder alle sammen rigtig glade for.