Vandtæt reklametelt til sommerens festivaler og messer

Hvis du leder efter en måde at øge din synlighed på til sommerens festivaler og messe, så kan et vandtæt reklametelt være den perfekte løsning. Disse telte er designet til at holde dig og dine produkter tørre og kølige i selv de mest irriterende vejrforhold, hvilket gør dem til et godt valg til udendørs arrangementer. Med et brugerdefineret logo eller design trykt på siden kan du desuden bruge dit reklametelt til at tiltrække potentielle nye kunder til. Læs mere om dine muligheder med et vandtæt reklametelt i denne artikel. 

Skab din helt egen stand på festivalen

Du kan med en pop-up pavillon gøre dig synlig på festivalen. Du får din egen stand, hvor du kan stå og sælge ud af de produkter eller ydelser, som du medbringer til festivalen. Det er en god idé at købe et vandtæt telt, så du kan holde dine ting tørre i tilfælde af regnvejr. Det danske vejr er ikke til at regne med, og derfor kan du sikre dig imod en af de mange skybrud, der kan komme på en festival, med en smart og vandtæt pop up pavillon. Når du har din egen stand, så skal du ikke gå rundt blandt festivalgæsterne. De kan komme hen til dig i din stand, hvor du gør dig bemærket med dit store logo, der kan printes direkte på teltet i stor front. 

Vælg et iøjnefaldende design 

En farvestrålende eller mønstret overdækning er en god måde at sikre, at dit telt skiller sig ud fra de andre. Du kan også få dit firmalogo eller navn trykt på siden af teltet for at opnå maksimal synlighed. Hvis du sælger produkter, der er rettet mod børn, skal du overveje et sjovt og legende design, der vil tiltrække deres opmærksomhed. Uanset hvilket design du vælger, skal du sørge for, at det er et design, der fanger folks opmærksomhed og får dem til at få lyst til at lære mere om din virksomhed. Det kan være en god idé at vælge et design, der kan genbruges, hvis du f.eks. skal på messe eller konference med din virksomhed. 

Sørg for, at dit telt er solidt 

Med al den trafik, der er på en festival, vil du vil du gerne sikre dig, at dit telt kan tåle lidt slid. Vælg et slidstærkt og kraftigt stof til teltdugen, og sørg for, at stellet er lavet af robuste materialer som f.eks. aluminium eller stål. Hvis du planlægger at bruge dit telt regelmæssigt, er det værd at investere i en model af høj kvalitet, der kan holde i mange år fremover. Dit telt skal være robust og det skal kunne stå sikkert, hvis det nu skulle begynde at blæse. Sørg for at finde en god forhandler, der kan garantere dig et godt kvalitetstelt, der er lavet på gode materialer. Så er du snart klar til at komme på festival eller messe.