Print slidstærke mærkater med en termoprinter

Hvis du har medarbejdere, der står med forsendelser i din virksomhed, kan du nemt lette deres arbejdsgang ved at give dem en termoprinter til printning af mærkater. Du har en række grunde til at få dine labels termoprintet, sammenlignet med hvis du bare printer dem ud på A4-papir og taper dem fast på pakkerne. Her kan du blive klogere på, hvorfor du skal skaffe en thermo transfer printer.

Thermo transfer printer til frostsikre labels

Hvad er fordelene så ved termoprint af labels? Højere holdbarhed er den mest åbenlyse, da labels fra en termoprinter både helt naturligt holder sig længere end papirlabels og også håndterer vejrlig bedre end blæk på papir. Har du fryserum, vil det også ligge lige til højrebenet at få fat i en printer, der kan lave termoprint, da mærkaterne ofte kan tåle frost. De leverer altså nogle stærke mærkater.

Er ikke tilbøjelige til at gå i stykker

Går en mærkatprinter i stå, kan det få betydning for arbejdsflowet på hele lageret. I visse situationer kan du ikke engang stille varer på plads, før du har sat et label på dem. Termoprintere er lidt mindre tilbøjelige til at bryde pludseligt sammen end mange andre printere. Dette da der slet og ret er færre ting, der kan gå i stykker på en termoprinter, fordi der er lidt færre bevægelige dele i disse maskiner.

Skær dine print ud enkeltvist

Skal du have nye labels på dine hylder eller har et behov for at kunne sætte slidstærke mærkater på dine udsatte pakker, så er det en termoprinter, du skal have fat i. Du kan få termoprintere med en cutter til at skære dine print ud enkeltvis, så du ikke skal til at skære i dine printede labels selv med risiko for at skære for ulige til resultat. Altså er der ingen grund til ikke at have en god termoprinter.