Lær alt om dit filter

Et filter er noget som filtrerer. Det ligger jo i ordet. Et filter filtrerer nogle partikler fra, mens andre har mulighed for at passere. Et kaffefilter lader vand partikler passere, imens kaffebønnerne filtreres fra. Et luftfilter er designet til at lade de gode partikler passere, mens de dårlige, såsom støv, bliver opfanget i filteret. Et filter er derfor en genstand, som opdeler partikler alt efter behov. Vi får alt det gode og nødvendige og undlader alt det dårlige og unødvendige. Vi har selv skabt filtrene og ved, hvad vi vil have.

Et filter skal være intakt

Du skal være opmærksom på, om dit filter er intakt. Et kaffefilter med huller duer ikke, fordi så filtres kaffen ikke fra. Så får du klumper og grums med, og det er ikke lækkert.

Du skal huske at tjekke dine filtre til Genvex, Danfoss & Dantherm. Har du et luftfilter er det vigtigt at holde øje med det, og tjekke om det skal renses. Har for mange støvpartikler og andet sat sig på filteret som en hinde, så duer det ikke længere optimalt. De skal fjernes fra filteret, så det ikke forbliver blokeret.

Bedre for immunforsvaret

Filtrer hjælper os i hverdagen, og især luftfilter samarbejder med vores immunforsvar. Det er vigtigt, at vi passer på os selv, og det gør vi bedst, når de passer på os. Det er begrænset hvor meget støv og snavs vi kan tåle, eller hvor mange metaller vi må indtage i vores drikkevand, før at det er usundt for vores krop. Derfor sørger filtrene for, at vi ikke skal bekymre os om alt det, som vi ikke kan tåle. De giver os en hjælpende hånd med en nemmere hverdag. Vi kan leve vores liv upåvirkede, imens filtrene arbejder.Så lad os sige mange tak til dem!