Den rigtige vært eller værtindegave

Det er ikke usædvanligt at invitere familie og venner hjem på besøg, når man, for eksempel, er blevet færdig med nybyggeriet. I sådan en situation for eksempel, er det oplagt at finde en god vært eller værtindegave. Dette kan Pillivuyt porcelænet hjælpe med, herunder for eksempel en flot pillivuyt skål.

Pillivuyt

Pillivuyt er et verdenskendt fransk mærke, som i 1818 blev skabt af de to brødre, Jean Louis Richard og Charles Pillivuyt, i den lille by Foecy i Sancerre-regionen, hvilket også forklarer navnet. Dermed er mærket også ét af verdens ældste producenter af porcelæn. Når det angår udvalget, så er der heller ikke mangel på muligheder. Det består nemlig, blandt andet, af en pillivuyt skål, forskellige tallerkner, kopper og krus, kander, fade og diverse andre specialartikler. 

 

Porcelænet er kendt for sine stilfulde plisserede linjer, samt tidløse stil, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts tidlige støbeforme fra begyndelsen af 1900-tallet. Denne fine plissering er blevet kendt verden over, i takt med mærkets store popularitet, hvilket har gjort porcelænet kendt som indbegrebet af diskret, fransk elegance. Samtidig giver denne fantastiske stil også porcelænet en enkelthed, elegance, samt et klassisk look, som kan bruges i ethvert hjem. 

 

Samtidig anbefales porcelænet af flere kendte kokke verden over, hvilket også, blandt andet, har resulteret i innovationsprisen for porcelænets særlige opskrift, der går lidt imod, hvad man ellers ser i industrien. Porcelænet fremstilles nemlig af feldspatporcelæn, som indeholder et højt indhold af feldspat og kvarts. Det er Pillivuyts egen unikke porcelænsmasse, der sammen med en meget hård glasur, gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for diverse stød og slag. Porcelænet bærer også i bunden, et særligt stempel, der er Pillivuyts kvalitetssikring og garanti for, at porcelænet lever op til de strenge krav, som mærket har stillet i generationer. Dermed er der ingen tvivl om kvaliteten af porcelænet, hvilket mærkets popularitet gennem generationer også yderligere indikerer.

Hvor kan man købe det henne?

Med en god webshop og 11 butikker i Danmark, samt to i Tyskland, er Sinnerup er godt sted at finde porcelæn fra Pillivuyt, herunder for eksempel den flotte pillivuyt skål. I Sinnerup kan man vælge imellem fem forskellige populære serier: Burges, Cecil, Plissé, Sancerre og Toulouse. Det er selvfølgelig mange muligheder. Så er man lidt usikkerhed på, hvad man skal vælge, især da porcelænet også kan bruges ved mange forskellige lejligheder. Så kan man altid få noget rådgivning i nogle af de ialt 13 butikker, fordelt i Danmark og Tyskland.