Paw Patrol legetøj er børnenes helt store favorit

Paw Patrol legetøj

Paw Patrol er den kendte tv-serie fra Nickelodeon, som mange børn er helt vilde med. Serien handler om 9 hunde og en dreng der leder deres missioner. Ud fra denne serie er der skabt en hel masse legetøj så barnet kan føle, at ham/hende selv er med på de mange missioner.

De mange forskellige produkter med Paw Patrol kan findes mange forskellige steder, og så kan du altså finde lige det legetøj dit barn ønsker. Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af Paw Patrol legetøj, hvor du kan finde lige det som du søger, om det er små figurer eller bamser – her finder du en masse forskelligt.

 

Mulighed for leg med alle barnets yndlingsfigurer

At lege er den mest elskede aktivitet hos et barn, og hvad kan gøre denne aktivitet endnu bedre? Hvis det da er en leg med alle yndlingsfigurerne fra barnets yndlingsserie! Barnet vil elske at lege en masse forskellige lege med de elskede hunde fra Paw Patrol som vil tage ham/hende med på deres mange missioner. Der findes alverdens forskelligt legetøj med Paw Patrol;

  • Paw Patrol bamser

Hundene findes også som bamser, og de findes i forskellige størrelser. Her kan barnet en helt ny sovemakker som med sikkerhed vil skabe tryghed og behagelighed for barnet når det er sovetid. Med en bamse af yndlingsfiguren vil den med sikkerhed blive barnets nye bedste ven!

  • Paw Patrol Basic køretøj

Med Paw Patrol køretøj kan du købe hver enkelt hund fra serien og sammen med en lille figur af dem kommer deres mest kendte køretøj, som vil være en fantastisk start på en sjov redningsmission. Det vil være en sjov aktivitetsleg for barnet, hvor fantasien vil blive sat igang, når der skal findes på forskellige missioner der skal klares.

  • Pusle- og familiespil

Paw Patrol er også lavet som en masse forskellige puslespil og sjove brætspil til hele familien. På den måde vil i blive rykket tættere sammen, og samtidigt vil barnet have en fest over, at det vil være alle hans/hendes yndlingsfigurer i spiller med.

 

En lærerig serie for barnet

Paw Patrol er en mindst lige så lærerig serie som mange andre serier for børn, og så er serien sikker for børn at se. Der er hverken stødende scener eller noget der kunne skræmme børn, og derfor er den også tilladt for børn i alle aldre. På den måde kan barnet også blive ved at se serien i længere tid og skabe tryghed til figurerne.

Serien giver barnet heltemodige idoler, som barnet vil se op til. Med figurernes gode moraler vil barnet blive inspireret og begynde at efterligner. Herudover vil barnet også kunne lære af de forskellige situationer der kommer i serien.

Det er også en af de serier der er blevet videreudviklet mest til andre produkter. De forskellige produkter vil have forskellige funktioner for barnet. Eksempelvis vil puslespillet hjælpe på barnets tålmodighed, og på den måde vil deres produkter hjælpe på barnets udvikling.