Skal din næste opgave bare sidde lige i skabet?

Det er i hvert tilfælde ikke korrekturen og sproget du bør gå ned på når du skal aflevere den store og vigtige opgave i skolen. Måske er der tale om dit bachelor projekt eller din master degree der skal stå skarpt til aflevering. Det er altid en smule svært at se sine egne fejl og dermed er det aldrig en god idé selv at stå for korrekturlæsningen og eventuelt oversættelsen. Du kan i stedet sørge for at de professionelle klarer opgaven for dig. Det handler både om når det kommer til oversættelse af dit abstract fra dansk til engelsk, men også når det kommer til at rette stavefejl og sætte komma det helt rette sted. Klik her hvis du gerne vil se dine muligheder for erhvervskorrektur og opdag at du faktisk også kan betale det på SU.

Skal du have oversat dit abstract fra dansk til engelsk?

I langt de fleste opgaver der skal afleveres på universitetet, så er det et krav at der forekommer et abstract eller et resume af dit studie og resultater på engelsk. Dette har til formål at give hele verden mulighed for at læse hvad du er kommet frem til, eller i hvert tilfælde hovedparten og de vigtigste punkter. Det betyder dog ikke at du nødvendigvis er den skarpeste kniv i skuffen når det kommer til engelsk og derfor er der brug for hjælp til oversættelsen, så du er sikker på at din opgave står skarpt fra start til slut. Erhvervsoversættere er eksperter i at oversætte fra et sprog til det andet og at det er en smule fagligt er bestemt ikke nogen hindring.

Det er let og enkelt at få rettet til opgave med korrektur

Det er aldrig en god idé at rette sin egne opgave for korrektur på egen hånd, for det er ekstremt svært at se sine egne fejl. Du kan selvfølgelig få naboen til det, men er du her sikker på at din nabo kender til alle de nyeste kommaregler og er en haj til korrekturlæsning? I stedet kan du let og enkelt sende din opgave til korrektur hos erhvervskorrekturer der lige ved hvordan teksten skal stå og med et snuptag sørger for at du får dine rettelser retur i en fart. Det behøver bestemt ikke at tømme din pengepung, for priserne er bestemt venlige for SU modtagere også.