Truck til alle behov

Vi beskriver i denne lille guide et par af de mest gængse truck på markedet, og som Uniktruck forhandler. Vi vil komme nærmere ind på hvad en reachtruck er, hvorfor du skal vælge en eltruck og sidst men ikke mindst vil vi også komme ind på Hyster truck.

Reachtruck – hvad er det?

Reachtruck er skabt, for at du nemmest muligt kan løfte, flytte og fragte gods, selv på smalle lagergange. Det smarte ved en reachtruck er nemlig, at den har et sidelæns førerhus monteret. Det gør at du som fører har et perfekt udsyn og overblik over alle sider, og ikke mindst har du fuld kontrol over hvad der foregår, på den side, du normalt ville sidde med ryggen til. Det gør, at du nemt kan manøvrere rundt mellem lagergange, uden at skulle bekymre dig for at køre ind i noget eller vælte noget, mens du bakker. Reachtruck er derfor perfekt til smalle gange, der primært opererer i højden. Hos Uniktruck kan du også finde reachtruck, der er beregnet til at blive brugt i kølerum. Hos disse reachtruck er førerhuset lukket og har indbygget varme, så du som fører har god komfort, selvom du skal arbejde i kølerum hele dagen.

Eltruck – den grønne truck

En eltruck har den fordel, at den kører på el – så arbejder du i en virksomhed, der gerne vil øge jeres grønne aftryk på klimaet, så vælg en eltruck fremfor en almindelig truck, som for det meste kører på gas eller diesel. Eltruck kan derfor også sagtens anvendes til indendørs kørsel, uden du skal tænke på udluftning og udsugning. Eltruck er en truck, der har omtanke for miljøet, uden at gå på kompromis med bæreevne

Hyster truck

En Hyster truck er lig med kvalitet – det ved alle, der beskæftiger sig med truck i det daglige. Grunden til at Hyster truck er så eftertraget i dag er fordi Hyster truck var nogle af de første på markedet. Hyster truck er et amerikansk mærke, men bliver i dag produceret i Europa, så Hyster truck lever op til alle europæiske markedskrav.