Kvalitets bygningsbeslag til fremtidssikrede byggerier

Er du gør-det-selv typen? Så har du garanteret en masse byggeprojekter, som du ønsker at realisere. Som håndværker er det essentielt at bruge materialer/redskaber af en fornuftig kvalitet, da byggerierne skal have en så lang holdbarhed som muligt. 

Som håndværker anvender du dagligt mange typer materialer og redskaber i diverse byggeopgaver. Derfor er du bekendt med hvilken kvalitet der efterspørges og som er nødvendig for at ende ud med et godt resultat. Ved at arbejde i dybden med nogle projekter af forskellig art, kan man virkelig få brugt sine værktøjer. 

Bygningsbeslag til sikrere og stærkere konstruktioner 

Bygningsbeslag findes i mange afskygninger, og kan danne ramme om mange typer byggerier. 

Simpson Strong-Tie er verdens førende leverandør af bygningsbeslag til bærende trækonstruktioner. Deres produkter og systemer er gennemtestet og udviklet på baggrund af mange års erfaring i byggebranchen. Det gør det hver dag muligt for tusindvis af mennesker over hele verden, at bygge sikrere, stærkere konstruktioner. 

Bygningsbeslag er alt lige fra vinkelbeslag i rustfri til bjælkesko, hvilket giver et kort indblik i hvor mange forskellige muligheder der er indenfor byggeri. Mulighederne er uendelige.  

Ved anvendelse af stærke forbindingsled i dit byggeri, opnås et stærkt fundament. I mange årtier er der produceret bygningsbeslag til den danske byggebranche. Beslagene anvendes til bærende konstruktioner, skal helst være af høj kvalitet og styrke, da det har en betydning for den overordnede holdbarhed i projektet. 

Udendørs byggerier med træ 

Et byggeri kan indebære træ, beslag og skruer. For at fundamentet kan holde, er det derfor vigtigt at de rigtige materialer passer sammen. Ved arbejde med træ, bruges ofte træskruer, da de skruer er udviklet til at få et stærkt og holdbart greb i træet. Det sikrer stabilitet og god holdbarhed i alt slags vejr. 

Ved udendørs arealer, eller områder udsat for fugt og kolde temperaturer, kan det være en god løsning at anvende rustfri søm og skruer i arbejdet med bygningskonstruktioner. Skruer af forskellig art bliver brugt til flere typer bygningsbeslag. Og det er vigtigt at bruge skruer specielt udviklet til træ, beton eller andet. Et overordnet overblik over byggeriet skal minimere fejl og forkert brug af materialer undervejs i et projekt. Det færdige resultat skal gerne opfylde krav, restriktioner og have den maksimale holdbarhed.