En god ramme for din grund

Man siger at det er det første indtryk der betyder mest. Har man allerede dannet sig et dårligt indtryk så vil det have effekt på alt det gode man ser efterfølgende. Det betyder meget hvilke forventninger man imødekommer nye ting med.

Hvis du forventer at bag stakittet vil du møde en losseplads og du møder paradisets have, så vil din reaktion være lettelse. ”Gudskelov” er ikke nødvendigvis en tilsvining af det skønne, men sammenligner man det med et ”wauw”, så har man en slående forskel.

Opbyg det gode førstehåndsindtryk

Derfor er det vigtigt at folk der skal besøge dig, mødes af noget der er flot og stilrigt fra begyndelsen. Allerede i det øjeblik de parkerer bilen ude på vejen, begynder de at danne indtryk.

Det er et flot nabolag. Der er mange flotte huse og biler, så det har sat sig. Men forestil dig så hvis det næste de ser, er at din grund ikke har det samme skær som nabolaget.

Her begynder problemerne at starte. Det kan godt være at huset er lige så stort som de andres. Det kan godt være du har en flot bil i carporten; men standarden har sænket sig.

Det kan være at din hæk ser lidt forfalden ud, at den ikke vedligeholdes og bliver trimmet efter behov. Det kan også være dit stakit er falmet i farven, et søm er gået løs så der er et bræt der hænger.

Er det tilbagekommende gæster, så har de allerede det gode indtryk og ved hvad de skal forvente. Det er de nye gæster der er problemet.

Rene linjer og stilrig facade

Buske og hække er altid gode at have om sommeren på grund af deres friske farver. Problemet er at også at de kan være ude af dine hænder.

Du er ikke herre over hvordan de vokser op, eller hvordan sæsonerne præger dem. Her er det mest sikkert for dig at vælge iblandt de mange forskellige former for flotte hegn og låger der findes på markedet .

Ved at vælge et solidt og veldesignet hegn, så har du også indblik i hvor meget arbejde der er i det i forhold til vedligeholdelse og styrke.

Det betyder at du ikke skal være nervøs for at du årligt skal arbejde på dit stakit med maling eller olie, for at opretholde dets glans, men at du måske kan nøjes med simpelt sæbevand og en svamp.