Amerikanske fælge og dæk – american racing fælge 

Menneskers biler er en del af deres identitet. Så derfor lytter vi til vores kunders og stræber efter at gøre deres drømme til virkelighed. Takket være vores loyale kunder, der har tilladt os at betjene dem fra begyndelsen og henvist deres venner og familier til os, har vi været i stand til at bevare deres tillid i de sidste 35 år.

Find de bedste amerikanske mærker i branchen, bl.a. American Racing fælge, som kan passe perfekt til din modificering. Amerikanske fælge og dæk fåes i mange forskellige afskygninger, der kan være perfekt lige til dit behov. 

Wire Wheels, Cadillac fælge, Dodge fælge, Ford Mustang dæk og fælge

Amerikanske fælge og dæk er på vej frem i Danmark. Flere danskere tager de amerikanske dyder til sig, da USA er kendt for at levere populære og verdensomspændende film, hvor amerikanske bilmærker indgår. Amerikanske fælge og dæk kan være med til at give din bil det fede og unikke look, som du efterspørger, når du er i gang med at modificere din bil. 

Hvis man har set gamle amerikanske film, har man helt sikkert lagt mærke til wire wheels på de diverse biler kørende i de populære hollywood film. 

Dækimporten er nordens største forhandler af amerikanske dæk og fælge, og importerer fælge og dæk direkte fra fabrikanterne rundt om i Europa og USA. Ved at handle hos en veldokumenteret og autoriseret forhandler, sikres du en god behandling samtidig med et bredt udvalg af klassiske fælge og dæk til amerikanske biler. Uanset om du er på udkig efter Dodge fælge, Cadillac fælge, Ford Mustang fælge eller Ford Mustang dæk, så kan du finde det bredeste og mest unikke udvalg til din amerikanerbil. 

Wire Wheels har et klassisk design set med amerikanske briller 

Wire wheels fælge har et helt specielt og strømlinet design. Disse fælge ses ofte på amerikanske fælge fra Chevrolet, da de fungerer godt sammen med designet på bilerne fra den klasse. 

Ejer du en amerikansk veteran bil eller en modficeret model, og har du brug for et sæt fælge eller dæk, så kan det være en god ide at tage kontakt til en autoriseret forhandler af amerikanske fælge og dæk. Find ud af hvorfor flere mennesker betaler mere for dæk og fælge