Vælg et moderigtigt og sikkert tag

Som alle ved, er et tag essentielt for huset. Et tag er dog vedligeholdelseskrævende og trænger til udskiftning efter en årrække. Med tiden bliver taget nemlig nedslidt, og flere steder vil man typisk se, at taget ikke længere holder tæt. Hvis taget eksempelvis er utæt, vil man ofte opleve, at der i tilfælde af regnvejr kommer vand indenfor. Man vil typisk også opleve, at et utæt tag ikke holder lige så godt på varmen, og at huset derfor både bliver sværere og dyrere at opvarme. Her kan man muligvis få brug for hjælp og vejledning fra Dansk Tagservice.

Vælg et nyt tag der tager højde for sikkerheden

Når du skal vælge et nyt tag, bør du vælge et tag, der tager højde for sikkerheden. Det kan eksempelvis gøre sig gældende ved brand – flere og flere tage er nemlig blevet gjort mere sikre og modstandsdygtige overfor brand. Det har nemlig vist sig, at hvis først en brand får mulighed for at sprede sig til taget, vil de sammenlagte skader ofte blive endnu større.

At vælge et sikkert og godt tag er derfor en god investering, man bør medregne, inden man vælger nyt tag.

Hvorfor er det bedst at vælge den professionelle løsning?

Når man vælger den professionelle løsning, betyder det også, at man under hele processen modtager både sparring, rådgivning og ikke mindst professionelt og erfarent arbejde. Det er således din garanti for et godt resultat. Mange tror fejlagtigt, at de på egen hånd kan ordne problemer relateret til taget. Problemet er både, at man sjældent har de fornødne kompetencer og dermed også vælger de såkaldte lappeløsninger – som er gode i øjeblikket, men på den lange bane ikke gavner.

Hvis du ønsker, at arbejdet udføres korrekt, og hvis du ønsker en løsning, der tænker langsigtet, bør du altid vælge den professionelle løsning.

Hvornår kan man bestille nyt tag?

Du kan allerede bestille dit nye tag – og den erfarne arbejdskraft – i dag. Det betyder også, at det første skridt på rejsen mod et nyt tag kan starte med det samme. Når først du booker en tid, vil aftaler om arbejdstid og materialer blive iværksat.

Er der forskel på hvilken tagrende, man bør vælge?

Når man får nyt tag, vil man typisk også skulle have nye tagrender. Her er det vigtigt at vælge tagrender, der matcher det nye tag og skaber et flot samspil med bygningen. Der findes et stort udvalg, og du bør derfor nøje overveje, hvilken løsning, du ønsker.

Kan man søge råd og vejledning i processen?

Heldigvis kan man altid søge både gode råd, sparring og kyndig vejledning under hele processen. Det kan være alt lige fra brandsikre materialer, udseendet på tagrende eller hvilke løsninger, der skaber de bedste betingelser på taget. Tagservice indbefatter nemlig også hyppige vedligeholdelse og pleje. Det kan eksempelvis være algebehandling eller en grundig rensning, således tagets levetid forlænges.

Hvis du ønsker at blive vejledt i forhold til priserne, kan du både bruge prisberegneren og få et cirka overslag, eller også kan du få en uforpligtende samtale om dine muligheder.