3 gode grunde til at vælge et Roofline Murkronesystem

Afslutningen på toppen af facaden udgøres af murkronen, der giver bygningen et markant udtryk. Derfor kan en elegant og let afslutning medvirke til at understrege en bygnings æstetiske kvalitet med en “stram” kantløsning.

Med JUAL Roofline Murkronesystem opnår du løsninger, der på mange områder kan øge og forstærke bygningens designmæssige udtryk. JUAL Roofline bruges som murkrone-inddækning med 6° indgående hældning, hvor der ønskes et flot og ensartet udtryk.

Her får du 3 gode grunde til, hvorfor du skal vælge Roofline murkronesystem:

1. Bredt anvendelsesområde

JUAL Roofline murkronesystem finder anvendelse inden for en bred vifte af byggerier – både ved nybyggeri og renovering:

  • Industri- og administrationsbyggerier
  • Institutioner og offentlige byggerier
  • Etagebyggerier

Murkronesystemet anvendes som en smuk afslutning på både tag og facade på bygninger med flade tage uden udhæng. Selve murkronen skal altid være helt tæt, og Roofline fungerer kun som beskyttelse af murkronen ved at lede vandet væk.

2. Stor tidsmæssig besparelse ved montagen

Et unikt ”kliksystem” gør montagen af murkroneprofilerne til en hurtig og simpel opgave. Når beslagene er monteret, bliver profilerne klikket ned over som låsefunktion – enkelt og nemt.

De enkelte dele i murkronesystemet er naturligvis fra JUAL’s fabrik tilpasset dimensionerne på den enkelte bygning, men derudover så tilpasses delene til at inddække murkronen af montøren på stedet. Hermed kan vi imødekomme de helt unikke tilpasningskrav hver enkelt bygning altid repræsenterer i hvert enkelt hjørne, længde eller andre detaljer.

 3. Farver og overflader for enhver smag

Med en murkrone inddækning som JUAL Roofline får du et system, hvor mulighederne med farver på murkronen er uendelige. Det øger motivationen for at tænke utraditionelt på bygningens udtryk, og samtidig tilpasse farvenuancer til alle bygninger uanset om facaden er beton, stål, tegl træ eller let facade. Farveviften er uendelig, og du kan få murkronesystemet i lige den farve du ønsker, så det designmæssige udtryk giver mulighed for særlige løsninger.

Du har mulighed for at opnå et markant og anderledes udtryk på toppen af facaden, som vil udgøre en flot kontrast i f.eks. en grå betonfacade.