Gode råd til dig der skal have nyt tag

Det gamle tag ser forfærdeligt ud, og du har besluttet dig for at du skal have et nyt! Men inden du bare kaster dig ud efter det første og bedste tilbud, er det værd at trække vejret en gang, og tænke sig grundigt om. Der er mange ting der kan gå galt, og derfor skal der være styr på alle ting inden du går i gang. Vi har lavet en lille oversigt over nogle ting som er værd at tage med i jagten på dit nye tag.

Detaljer, timer og pris

Først og fremmest, skal i sikre jer at når I kommer frem til et tilbud, skal alle detaljerne være med. Det er ikke nok bare med en og en underskrift. Sørg for at alle jeres usikkerheder er afklaret, og at der ikke kan stilles spørgsmålstegn ved nogen elementer i aftalen. Er der en fast ramme for timer, og hvad er deadline for taget? Hvor mange skal der være med på projektet? Hvad skal i konkret have lavet, hvilket materiale og hvordan skal det se ud? Der kan være mange ting i skal overveje når i skal have nyt tag, og derfor er det vigtigt det hele kommer ned på skrift.

Inden du går i gang med taget bør du også kontakte dit forsikringsselskab, så du er forsikret i tilfælde af mulig skade. Det kan blandt andet dække skader sket ved storm, nedbør og tyveri.

Prisen er selvfølgelig en væsentlig del af projektet, og derfor skal i også kigge jer godt rundt i landskabet inden i tager en beslutning. Kontakt forskellige entreprenører og hør hvordan de vil løse opgaven, og til hvilken pris. Som nævnt er det sjældent det først tilbud som er det bedste, og samtidig kan i bruge det til at forhandle en god pris på plads på til jeres nye tag.