Tips til indretning af hjemmekontoret

I disse tider har efterhånden alle indrettet et hjemmekontor i et hjørne af stuen eller køkkenet. Det er dog de færreste af dem, som rent faktisk fungerer optimalt ergonomisk og praktisk. Det skal deres gøres noget ved, da hjemmekontoret ser ud til at få en mere etableret og fast plads i hjemmet og hverdagen. Få her nogle tips til, hvad der skaber et godt hjemmekontor.

Start med de vigtigste møbler

Mange af os har nok mest benyttet os af møbler og inventar, som der allerede var i boligen. Det fungerer i en kort periode, men når det skal være mere permanent, er det vigtigt at anskaffe sig nogle ergonomisk korrekte møbler. Du finder et stort udvalg hos AJ produkter. Et godt sted at starte er med en god kontorstol, et hæve-sænke bord eller måske et hjørne skrivebord, hvilket AJ produkter har en masse forskellige bud på. Det skal nemlig passe til lige præcis dig og dine behov, samt passe praktisk ind i din bolig. Ofte er de små kroge i boligen svære at indrette, så her kunne det være oplagt med et hjørneskrivebord, da det udnytter pladsen til fulde. AJ produkter tilbyder også møbler i forskellige farver og materialer, så dit kontor kan passe ind i indretningsstilen i dit allerede etablerede hjem.

Husk hyggen

Et kontor kan hurtigt blive en smule kedeligt, hvilket det bestemt ikke behøver at være. Faktisk har du de bedste forudsætninger for at gøre det hyggeligt, når du er derhjemme. Find dine yndlingsbilleder af venner og familie og placer dem i dit arbejdshjørne. Find planter og dekorationer frem, så der skabes god energi omkring dig, når du arbejder. Belysning er også en vigtig faktor og kan sætte en hyggelig stemning. Find en masse former for belysning hos AJ produkter, så du kan skabe den helt rigtige stemning til dit kontor.

Pak det væk

Noget af det sværeste ved at arbejde hjemme, er at adskille arbejde og fritid. Når arbejdsopgaverne ligger lige foran næsen på én, kan det være svært ikke at tænke over det i sin fritid. Derfor kan det være en god idé at pakke arbejdet væk, når du har fri. Du kan anskaffe dig et godt opbevaringsmøbel hos AJ produkter, så du kan holde fri, når du har fri. Det kunne være en reol med opbevaringskasser eller et lukket skab med låger. Det vigtigste er, at det giver dig mulighed for at lægge arbejdet til side i din fritid, så du kan bruge tiden med familie og venner.