Få vejledning af GardinBussen til boligens gardiner

Som mange ved, er der et bredt udvalg af gardiner. Det er en fordel med et bredt udvalg, men det kan samtidig gøre dit valg af gardiner sværere. Ved at få besøg af GardinBussen, kan du få vejledning og gode råd til vælge dine nye gardiner. klik her og læse nærmere, hvordan GardinBussen kan hjælpe og vejlede dig.

Hvad er GardinBussen?

GardinBussens konsulenter er eksperter i gardiner, og den kan bestilles af dig online. En konsulent kan hjælpe dig med, hvilke gardiner du skal vælge. Det er endda helt uforpligtende at få besøg af GardinBussen. I stedet for at du skal køre ud og kigge på forskellige gardiner, så kommer GardinBussen kørende til dit hjem. Det smarte er, at du selv kan vælge en dato og tidspunkt, der passer dig. Ved at klik her kan du få mere information om GardinBussen og endda bestille en GardinBus hjem til dig.

Hvad kan GardinBussen hjælpe dig med?

  • Konsulenten opmåler dine rum og vindueskarme, så du får nøjagtige mål.

  • De kan give dig inspiration ved hjælp af de forskellige stofprøver, som gardinkonsulenten har med sig, når GardinBussen kommer hjem til dig.

  • GardinBussen kan give dig professionel vejledning, da du får besøg af en gardinkonsulent, når du bestiller GardinBussen. De kan fortælle dig om de forskellige gardintyper, herunder de forskellige modellers funktioner samt fordele og ulemper.

Få mere inspiration

Ved at lade GardinBussen besøge dig kan du få inspiration til dit valg af gardiner. De har nemlig adskillige stofprøver med som du prøve i de rum og vinduer, der skal have nye gardiner. På den måde kan du se, om gardinerne passer ind i dit hjem. Du kan dermed have nemmere ved at vælge dine gardiner. Ydermere kan du søge inspiration online ’gardin inspiration’, klik her og du vil få mere inspiration til, hvilke gardiner du kan vælge imellem.