Tips til at indrette dit badeværelse

Badeværelset er faktisk et af de vigtigste steder at få indrettet godt i dit hjem. Vi benytter et badeværelse hver dag og bruger alligevel en del tid derinde. Det er også et sted, hvor man ofte gør sig klar. Derfor er det også en god ide, at det er et sted, som giver en god energi, når man efterfølgende forlader sit hjem. Der er selvfølgelig konkrete ting, som et badeværelse skal have, som toilet, en håndvask og et brusesæt. Men derudover er der faktisk en hel del ting, som man selv kan vælge at tilføje for at skabe et pænt og rart badeværelse.

Det basic til dit badeværelse

Start med at vælg nogle klinker, som du synes passer til dit hjem. Mange vælger ofte nogle naturlige farver i den beige og grå nuance. Det er med til at skabe noget naturligt på dit badeværelse. Hvis man har et forholdsvist lille badeværelse, så kan det være en god ide at have glasvægge ind til selve bruseren. Det vil få rummet til at føles større, og døren er jo alligevel låst, når man er i inde i badet. Derudover er det også fornuftigt at have et skab eller hylde til opbevaring. Her kan det f.eks. være en god ide at have nogle hylder over toilettet. På den måde udnytter man også pladsen.

Pyntegenstande til badeværelset

For at gøre det hyggeligt og pænt, er det rart at have nogle pyntegenstande. Man kan f.eks. have en pæn sæbebeholder og duftpinde til at stå ved vaske, og have nogle pæne håndklæder til at hænge, som man kan tørre sine hænder i. Derudover kan det også være pænt at få lidt planter ind på sit badeværelse, det er med til at give lidt liv til rummet. Så kan man også anskaffe sig en bademåtte, som igen skaber det hjemmelige, plus noget blødt for fødderne.