Skal din bolig sælges? Her er 3 tips til, hvordan du kan øge værdien

Går du med planer om at sætte din bolig til salg indenfor nærmeste fremtid? I den forbindelse kan det være værd at overveje, om du skal renovere boligen for at øge værdien inden salg. Der er flere ting, du kan gøre, hvis du vil få dit hus til at fremstå mere indbydende – og især energirenovering kan give din bolig øget værdi. Har du brug for idéer til, hvordan du kan øge boligværdien inden salg, så læs med videre.

Sørg for at husets ydre facade skinner

Husets ydre er det første, folk ser, når de ankommer til adressen. Derfor kan det i særdeleshed betale sig at renovere husets ydre, så folk får et godt førstehåndsindtryk, når de ser boligen.

Du kan for eksempel forbedre husets facade på disse måder:

  • Udskift husets tag og vinduer – dette går under energirenovering, og mange købere finder det attraktivt, hvis huset er energirenoveret og efterisoleret.

  • Sandblæsning og maling af husets facade.

  • Algebehandling af tag, murstensvægge samt fliser.

Har du brug for hjælp til at renovere husets ydre, så kan du få hjælp af KG Hansen byggefirma.

Slib husets trægulve for en flot finish

Er huset beklædt med trægulve i adskillige rum, så kan det være en god idé at slibe husets gulve inden salg. Det vil få huset til at fremstå indbydende, hvis trægulvet er slebet for nyligt og eventuelt har fået et lag lak eller olie.

Udskift elementer i køkken og bad

Vil du gerne give din bolig en overhaling inden salg, så er køkken og bad gode steder at starte – selv de mindste ting kan her gøre en stor forskel. I køkkenet kan du skifte køkkenlåger, greb eller investere i en ny opvaskemaskine. På badeværelset kan du udskifte bruseren, udskifte fliser eller opsætte et moderne ventilationssystem.