Ny seng? Derfor skal du vælge en kontinentalseng

Din seng er det vigtigste møbel i din bolig. Uden en god seng er du ikke i stand til at få en god nattesøvn, og uden en god nattesøvn er du ikke meget værd dagen efter, mens den gode søvn på samme tid er afgørende for din sundhed og dit velvære.

Derfor kan det betale sig at vælge en god og komfortabel seng, som passer til lige netop dine behov under søvnen. Men hvad skal du vælge, når du går på indkøb efter ny seng?

Du skal overveje at kigge nærmere på de lækre kontinentalsenge, der er en yderst komfortable senge, som giver dig mange fordele natten igennem.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng adskiller sig fra andre senge ved at have hele tre lag. Nederst i en kontinentalseng har du sengens ramme, som består af en stor boxmadras, der er fundamentet for både sengens konstruktion og for din komfort.

Ovenpå boxmadrassen har du en mellemmadras, som typisk er en springmadras i en god kvalitet. Der her her en stor del af komforten vil afgøres, og du har i dette lag mulighed for at vælge, hvor fast din kontinentalseng skal være.

Øverst har du en god topmadras, som er lige så vigtig som sengens andre lag, da det er denne madras, som vil være i kontakt med din krop natten igennem. Her kan du bl.a. vælge en topmadras i åndbar latex eller i memoryskum.

Fordelene ved en kontinentalseng

Ved at vælge en kontinentalseng får du en seng med en helt anden komfort, end du får i andre senge med kun ét eller to lag. Derfor er en kontinentalseng det helt rette valg for dig, som værdsætter ekstra komfort om natten.

De tre lag sikrer også, at sengen har en god dybde, så dine skuldre og din hofte kan synke godt ned i sengen.