Guide: Sådan bygger du din egen palleseng

Har du set dig lun på en palleseng? En palleseng er heldigvis slet ikke hverken svært eller dyrt at bygge. Det handler blot om at finde de rette materialer og finde den rigtige teknik.

Her får du tips til, hvordan du kommer i gang med at bygge din helt egen palleseng.

Find de nødvendige materialer

Det er først og fremmest nødvendigt at finde alle de materialer, du har brug for. Du har selvfølgelig brug for nogle paller, og de fås flere forskellige steder. Måske du kender nogle, der har nogle paller tilovers. Ellers er der flere steder, der sælger paller. Find paller fra Stea her f.eks.

Det er ikke nødvendigt at skrue din palleseng sammen, men hvis du ønsker det, så har du også brug for nogle skruer og en skruemaskine.

Sæt dit eget præg på din seng

En palleseng har et meget alsidigt look, som passer ind i mange soveværelser. Det er en rigtig god løsning, hvis du leder efter en simpel seng, der ikke koster alverdens.

Når du laver en palleseng, har du også mulighed for at sætte dit helt eget præg på den. Der er nemlig flere måder at lave den på. Du kan bygge den op på flere måder, men du kan også begynde at male den f.eks. Hvis en hvid seng passer bedre ind på dit soveværelse, er det bare at male dine paller hvide, før du går i gang med at samle den.

Find en madras der passer

Når du samler din palleseng, skal du huske at tænke over, at du efterfølgende skal finde en madras, der passer. Derfor er det nemmest at lave den i nogle standardmål, så det er nemt at finde en madras. Til en palleseng er det smart at bruge en helt enkelt springmadras, da den er behagelig at ligge i.