Flot New Yorker glasvæg til din bolig eller dit kontor

Brug altid en glarmester til at få det rigtige resultatet, det behøver ikke koste mere.

Bolig- og kontorindretning i glas

Man kan meget mere med glas, end de fleste er klar over. En glarmester kan hjælpe dig med idéer til din boligindretning eller indretning af dine kontorlokaler. Ved du, hvad en New Yorker væg er? Det er en ny trend inden for bolig- og kontorindretning. En New Yorker væg består af mindre stykker glas opdelt af jernsprosser, som oftest sorte. Den kan en dygtig glarmester installere for dig. En sådan væg giver et rum et helt unikt udtryk og får rummet til at fremstå råt, men samtidig stilrent og tjekket. I din private bolig er det perfekt i stedet for franske døre mellem din dagligstue og din spisestue. Har du et firma, så danner en sådan glasvæg en perfekt ramme omkring f. eks. et mødelokale. En glasvæg giver en helt anden mere åben og lys stemning og tillader, at der strømmer lys ind fra forskellige vinkler.

Forskellige typer glasløsninger

En erfaren glarmester kan hjælpe dig med mange forskellige typer glasløsninger til både din private bolig og dit kontor. Som oftest opsætter man en glasvæg af hærdet glas af hensyn til sikkerheden. Hærdet glas kan holde til ekstremt meget. Det ved din glarmester alt om, så det kan anbefales at spørge ham til råds, inden du beslutter dig. På en arbejdsplads giver en glasvæg et mere dynamisk samarbejdende miljø samtidig med, at man kan vælge lydisolerende glas, så man undgår støj udefra, når man f. eks. holder møde.

Vælg en erfaren glarmester til de store opgaver

Har du en bolig eller et firma i f. eks. Ringsted, så kan du sagtens finde en lokal glarmester.

Det vigtige for dig som kunde er, at du tænker over, hvor kompleks opgaven er, så du sørger for at vælge en glarmester, som har erfaring nok med mangeartede glasopgaver og kan magte opgaven. Skal du f. eks. have skiftet en helt almindelig rude, så har det nok ikke så stor betydning, hvilken glarmester du vælger. Er det mere krævende opgaver, så er det en fordel at vælge en glarmester, som har lang erfaring med at arbejde for både private og virksomheder. Du skal også kunne regne med den pris, din glarmester oplyser dig, så der ikke kommer overraskelser, når du får regningen, og du skal kunne regne med, at han dukker op som aftalt. Du kan evt kigge på glarmesterens hjemmeside og se, hvad hans andre kunder har sagt om ham.

Ny bruseniche eller ny autorude

Det er godt nok to vidt forskellige ting, men det er en glarmester, du skal have fat i til begge dele. Har du fået stenslag, som skal repareres, i din bilrude, eller bliver du nødt til at få den skiftet, så kontakt en lokal glarmester. Du kan sagtens finde en som Din Glasmand i Ringsted, som er fleksibel og yder den gode service at komme til dig for udskiftningen. De kører faktisk ud på hele Sjælland. Det er en kæmpe fordel for dig, så du kan få det ordnet, mens du er på arbejde eller er hjemme, så du overhovedet ikke behøver bruge ekstra tid på det. Det er en rigtig god service. Husk også at spørge ind til, om glarmesteren giver garanti på monteringen af den nye rude.

Skal  du have hjælp til at modernisere dit badeværelse, og har du kig på en flot ny bruseniche, som du godt kan tænke dig installeret i dit badeværelse? Så er det en god idé at drøfte det med en glarmester. Du skal først for at finde ud af, om lige præcis den type, du gerne vil have, rent praktisk kan lade sig gøre at installere i dit badeværelse. Det hjælper din glarmester dig også med.

God fornøjelse med dit glasprojekt.