Derfor er det smart at benytte led paneler i dit hjem

Har du overvejet at montere led paneler som belysning af adskillige rum i dit hjem, men er du kommet i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig? Så er denne guide lige noget for dig. I det følgende kan du nemlig blive meget klogere på, hvorfor led paneler er smarte at benytte sig af.

Paneler er ideelt til rum med lavt til loftet

Er der lavt til loftet i flere af rummene i din bolig? Så kan et led panel være værd at overveje. Panelerne er nemlig meget flade, og de bliver monteret direkte i eller på dit loft. Det er supersmart, især hvis du ønsker en form for belysning, der ikke stjæler al opmærksomheden fra indretningen.

Skab lige netop den stemning, du ønsker

Du kan få LED paneler i alverdens afskygninger og med forskellige funktioner. Derfor er der altså flere ting, du skal overveje for at finde frem til det helt rette LED panel.

For eksempel bør du overveje følgende:

  • Hvilke mål skal dit LED panel have? Her gælder både længde, højde og bredde.

  • Hvor højt Lumen-tal skal panelet være udstyret med? Jo højere tal, desto kraftigere er styrken på lyset.

  • Skal lyset kunne dæmpes?

  • Hvilken temperatur skal farven på lyset have? Farvetemperaturen måles i Kelvin og spænder fra varmt til koldt. Jo højere tal, desto koldere lys – og omvendt naturligvis.

De mange muligheder for LED paneler sikrer dig, at du kan skabe lige netop den stemning, du ønsker i et givent rum.

Fordelene ved LED lys er i sig selv mange

Udover de mange fordele ved panelerne, så er der også masser af attraktive goder ved at vælge LED-lys fremfor eksempelvis gløde- eller halogenpærer til belysning af din bolig. Du sparer penge på din elregning, lyset har en lang levetid, og pæren lyser klart op, idét du tænder for den.