3 tips til at ændre dit soveværelse

Den anden, store nedlukning kan godt trække dit humør ned, og du føler dig nok mere træt, end du plejede. Hvis du er hjemsendt på lønkompensation og ikke arbejder, kan du føle, at dagene trækker i drag. Der sker jo ikke noget nyt, vel?

Du kan faktisk gøre noget med din ekstra tid. Hvis du længe har tænkt dig, at du har haft lyst til at springe ud i mindre (eller større) projekter derhjemme, så er nu det perfekte tidspunkt. Du kan også flytte rundt i dit hjem. Soveværelset har måske lignet sig selv de sidste mange år, så det kunne være en idé at ændre lidt på det. Her er tre tips.

Væggene, loftet og gulvet

Når du giver dig i kast med at flytte om et sted, er det en god idé, at du starter med at flytte alle tingene ud fra rummet. Rummet vil oftest komme til at se større ud, end når alle dine ting er derinde, så du får en masse idéer til, hvordan du kan lave en ny indretning. Hvis du ikke føler for den store omflytning, kan du vælge at give dig i kast med maling. Find ud af, hvilken farve, der gør dig tilpas.

Sengen og sengelinned

Dit sengelinned kan også gøre meget for rummet. Hvis du længe har haft et mørkt dynebetræk, vil du bemærke, at et lyst vil forekomme helt spøjst. Når du er i gang med sengelinned, kunne du kigge på, om du bør få nogle nye hovedpuder. En dejlig hovedpude gør vidunder.

Pynt og planter

Den nemmeste og mest simple ting er pynt og planter. Find nogle søde malerier, et par planter der bringer liv til rummet og små nips-ting, der gør dig i godt humør, når du kigger på dem. Gå på jagt efter nogle hyggelige ting, du synes, passer godt til dit soveværelse.