Tunge løft på byggepladsen? Sådan sparer du ryggen

Selvom en moderne byggeplads er fyldt med store og stærke maskiner, som kan klare mange af dagligdagens tunge løft, så er der alligevel en del løfteopgaver, som de store maskiner ikke kan hjælpe med. Det kan eksempelvis være på små eller smalle områder, hvor de store maskiner simpelthen ikke kan komme ind.

Så hvad gør du, når tunge byggematerialer skal flyttes rundt på steder, hvor dine redskaber ikke kan hjælpe dig? Du kan overveje at investere i en alu-sækkevogn, som giver dig en lang række fordele på byggepladsen, når tunge i klodsede emner skal transporteres.

Kom nem rundt på smalle steder

En alu-sækkevogn har den helt store fordel, at den er et fleksibelt redskab, som er nem at manøvrere med på selv små steder. Derfor kan du altid komme rundt med en alu-sækkevogn, for så længe der er plads til dig, så vil der også være plads til din alu-sækkevogn.

En alu-sækkevogn er desuden en yderst let vogn, som en nem at skubbe rundt sammenlignet med andre sækkevogne i tungere materialer.

Dertil har en alu-sækkevogn den fordel, at den med sine store hjul også kan begå sig på uvejsomt terræn. Det er en fordel sammenlignet med eksempelvis en palleløfter, der kun kan køre på flade og hårde overflader. Sådan er det ikke med en alu-sækkevogn, der takket være sin lette form og store hjul nemt kan skubbes eller hives rundt på overflade af jord, sand eller lignende.

Sækkevogn i høj kvalitet

Når du køber en alu-sækkevogn, får du en sækkevogn, som er bygge til at klare de mange og tunge opgaver, som vognen bliver udsat for på byggepladsen. Derfor er alle kritiske led forstærket med rustfrit stål.

En alu-sækkevogn er desuden opbygget i moduler, så du får mulighed for at skifte individuelle dele ud i stedet for at købe en ny sækkevogn, hvis noget går i stykker.