BYGTJEK PÅ BYGGERI’23 MESSEN

Efter nogle års fravær pga. coronavirus, var det i marts måned 2023 igen tid til at finde messeudstyret frem, pudse de sort/gule sko og forme vores stand med de mange unikke produkter og løsninger Bygtjek tilbyder.

 

Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når vi tænker tilbage på messen i Fredericia. Rigtig mange interesserede besøgende, en masse spændende snakke og generelt bare en glad stemning på og omkring den gule Bygtjek stand er det som står klarest efter messen.

Der var en overvældende stor interesse for vores produkter og løsninger, og det var fantastisk at se, hvor mange mennesker der var engageret og interesseret i det vi kan tilbyde.

De effektive løsninger prægede standen

Et helt nyt design var forberedt, og de forskellige smarte løsninger fra Bygtjek havde hver især fået en unik plads på standen. Her var det både muligt at se produktet installeret, mærke på det med sine egne hænder og se en film om den effektive montage af produktet.

Skotrende på Rulle:

Det smarte skotrendesystem på rulle var rullet ud på en lang løber, hvor det var muligt at se hvor nemt og hurtigt montagen foregår for fagfolk. Kvaliteten og æstetikken skinnede igennem, og i toppen af den udrullede skotrende, kunne man følge med i montagefilmen, hvor montørerne installerer produktet. På den måde var der hele tiden en god tendens med at se hvor den tingene fungerede, samtidig med at man kunne stå og røre ved produktet selv.

Win Win plader:

De diffusionsåbne og Win Win plader var monteret på mockups, så det lignede at de sad på rigtige gitter- og bjælkespær. Det gav en god fornemmelse af produktets egenskaber samt den effektive arbejdsproces der forekommer ved arbejdet med disse plader.

Bygningsprofiler på væggene:

Sternbeklædning, tagfodsløsninger og meget mere var påmonteret på vægge og tag-lignende mockups, så det bl.a. var muligt at se hvordan hjørner og false spillede sammen med det færdige produkt.