Start et vaskeri uden store startomkostninger

Står I over for at etablere et helt nyt vaskeri, eller skal det eksisterende opgraderes med nye mere driftssikre maskiner, kan et brugerbetalt vaskeri være løsningen. Et fællesvaskeri skal kunne klare meget og det kan betale sig at opstille solide og stabile vaskemaskiner. Ofte er de dyre og opstarten af et vaskeri er en stor udskrivning fx for en mindre boligforening. Til gengæld er det en dårlig løsning at købe billige maskiner, da driftsomkostningerne bare bliver større.

Brugerne betaler – en fair løsning

Med en totalløsning med en professionel partner der tager sig af indkøb af maskiner, installation og vedligehold, slipper boligforeningen også for en masse løbende drift og vedligehold. Afregningen tager brugerne sig af hver gang de vasker og tørrer tøj i vaskeriet. Et brugerbetalt vaskeri er en smart løsning. Udlicitering af drift af vaskeriet flytter mange opgaver og bekymringer væk fra jer. Det eneste I skal stå for, er et egnet lokale med afløb og vand.

Løsninger i mange størrelser

Et fælles vaskeri skal kunne klare lidt af hvert. Maskinerne vil blive brugt flittigt af mange forskellige mennesker, og skal helst bare virke hele tiden. Men der er forskellige behov alt efter, hvor vaskeriet skal stilles op. Mange boligforeninger har et fælles vaskeri som med fordel kan være brugerbetalt. Det samme har campingpladser, efterskoler, højskoler og kollegier. Hvordan løsningen skal skrues sammen til det præcise sted, kommer an på:

  • Antallet af brugere

  • Antallet af maskiner

  • Hvilket betalingssystem der er mest hensigtsmæssigt fx betaling med mønter eller mobil

Det smarte ved at vælge et brugerbetalt vaskeri er, at I ikke er tvunget til at investere i en række dyre industrimaskiner, men blot via brugerne betaler for den brug, der faktisk er. I kan hurtigt komme i gang med etableringen af vaskeriet og skal ikke først spare en masse penge op til at købe udstyret for.