Sådan får I jeres drømmehjem

Står du og kæresten med en drøm om at flytte til noget nyt, og meget gerne jeres eget? Så læs med her. I har måske i en længere periode boet til leje i enten en lejlighed eller et hus, og har nu kigget hinanden dybt i øjnene og konkluderet, at det er på tide, at I flytter til noget, som I selv ejer. I så fald, vil der være forskellige beslutninger og overvejelser, som I skal til at gøre jer, både inden og efter boligen er købt. Det er nemlig ikke nødvendigvis ligetil, når I skal til at være boligejere.

Snak med flere banker om jeres muligheder

Først og fremmest, er der et økonomisk aspekt på hele processen. Boliger er selvfølgelig ikke gratis, og kræver i langt de fleste tilfælde, at der hentes nogle penge andetsteds fra. Her kan I undersøge forskellige Banklån til boligen, hvor I enten besøger eller ringer rundt til forskellige banker for at høre, hvad de kan tilbyde jer i forhold til lån. Her kan I blive klogere på, hvor meget I reelt set kan købe for, så I kan indsnævre jeres boligsøgning en smule. Hav in mente, at nogle huse måske vil kræve en renovering, hvoraf der også skal være luft i budgettet til dette.

Hav mulighed for at sætte jeres præg på boligen

For skulle heldet være ude, og I finder en bolig, som har den helt rette størrelse og placering for jer, er der stadig stor sandsynlighed for, at der er noget ved boligen, som I ønsker at ændre. Det kunne f.eks. være, at der er nogle vægge der skal rives ned, for at skabe lidt mere lys, eller måske synes i køkkenet er gammelt og slidt, og vil gerne have det skiftet. Læg en plan for jeres drømme, så økonomien er på plads, og processen bliver så overskuelig som muligt.