Boligforbedringer, der betaler sig ved et boligsalg

Skal du til at sælge dit hus – og vil du gerne have så meget for det, som du overhovedet kan? Så skal du helt sikkert læse med her. Vi har her fundet 5 boligforbedringer, som ifølge mæglere fra landsdækkende kæder med garanti betaler sig ved et boligsalg.

Nyt køkken

Huskøberne vil hellere have et nyt (billigt) køkken frem for et gammelt nedslidt køkken. Husprisen kan derfor stige endnu mere end udgiften til det nye køkken. Du kan altså sagtens tjene penge på at skifte køkkenet ud, selv hvis du holder ambitionsniveauet og udgifterne nede. Et nyt luksuskøkken betaler sig kun, hvis der er tale om deciderede liebhaverboliger – ellers vil investeringen ikke kunne tjene sig hjem igen.

Nyt badeværelse

Ligesom med køkkener, så foretrækker huskøbere et nyt (billigt) badeværelse frem for et ældre, nedslidt badeværelse. Et nyt badeværelse er nemlig et mere omfattende projekt end et nyt køkken, og det er ikke noget, nye boligejere ønsker at kaste sig ud i. Du kan altså sagtens ende med et overskud ved at investere i et billigt, nyt badeværelse. Et nyt luksusbadeværelse kan igen kun svare sig, hvis der er tale om en bolig i et liebhaverområde.

Et ekstra badeværelse

Mange børnefamilier har som regel et ønske om to badeværelser, og det er noget, der også afspejler sig i købsprisen. Det kan derfor være en god investering at bygge f.eks. et pulterrum om til et badeværelse nr. 2. Det vil i langt de fleste tilfælde føre til en overskudsforretning.

Pudset eller vandskuret facade

Ligesom med så mange ting, så vurderer huskøbere naturligvis også boligen ud fra udseendet – og her er der naturligvis bl.a. tale om facaden. Det kan derfor være en rigtig god idé at investere i en vandskuring eller pudsning af facade – og det vil i langt de fleste tilfælde kunne tjenes ind (og mere til) i form af højere huspriser.

Nyt tag

Et nyt tag bliver påskønnet af huskøbere – og det er i høj grad fordi der her er tale om et stort projekt og også en betydelig udgift. Huskøbere er derfor villige til at give lidt mere for et hus med et nyt tag. Hvis du gerne vil være sikker på at tjene investeringen hjem igen, bør du dog investere i et billigere tag.

Nye vinduer

Klimaet er i højsædet, og derfor er nye vinduer et hit blandt huskøbere. Du kan derfor få øget husværdien lidt ved at investere i nye, topisolerede vinduer i en stilart, der passer til huset.

Hvis du har brug for hjælp til renoverings- eller tilbygningsprojekter, kan du med fordel kontakte denne murer i Vejle.