Sådan får du din computer til at holde i længere tid

En computer kan koste meget. Især, hvis det er en god computer. De fleste ønsker en god computer, og derfor, er der også mange der ønsker at vide, hvordan de kan få deres computer til at holde i længere tid. Er du en af dem? Så får du heldigvis 3 tips til netop dette nedenfor.

Apple Mac oplader

Hvis du er macbook bruger, som mange andre, så har du naturligvis en macbook oplader. En Macbook computer er supergod, men en Apple Mac oplader er desværre ikke uden problemer. Mange oplever nemlig, at ledningen efter noget tid begynder at krakelere eller decideret knække. Dette betyder naturligvis ikke, at du skal skifte computer, men blot, at du skal købe en ny Apple Mac oplader. Der er dog ting, som du kan gøre, for at få din Apple Mac oplader til at holde længere. Den mest effektive metode er at vikle isoleringstape omkring ledningen i begge ender, hvor en Apple Mac oplader typisk knækker.

Udskift batteri (hvis resten virker)

Efter en Apple Mac oplader er det mest hyppige problem formentligt batteriet. Batteriet er lidt mere kompliceret at skifte, men i mange tilfælde kan det faktisk godt betale sig. Husk først at undersøge, om et batteriskift stadigvæk ligger indenfor din garanti – dette vil typisk være inden for 2 år, medmindre andet står på din faktura. Hvis det ikke er indenfor garantien, kan det ofte godt betale sig at sende computeren til betalt service alligevel.

Undgå hårde rystelser og væske

En computer holder selvfølgelig også i længere tid, hvis du behandler den ordentligt. Det betyder, at du ikke bare skal kaste den hårdt i tasken og at du selvfølgelig skal bruge et beskyttende omslag, når du transporterer den. Derudover skal du selvsagt passe på, når du drikker væske omkring din computer. Hvis du spilder, kan problemet nemlig først risikere at vise sig efter noget tid.