Landsyd i syddanmark

Landsyd landinspektør

LandSyd i syddanmark er en en virksomhed med praktiserende landinspektører, der er eksperter indenfor en lang række arbejdsområder. De er din lokale samarbejdspartner, som levere faglig og professionel rådgivning for både private, erhverv og offentlige instanser.

 

LandSyd i syddanmark din lokale rådgiver

LandSyd i syddanmark har over 5o praktiserende landinspektører, som er fordelt over hele landsdelen. Derfor er det altid muligt at hente hjælp hos din lokale landinspektør gennem LandSyd i syddanmark.

LandSyds landinspektører samarbejder med flere forskellige fagbrancher, som blandt andet, advokater, entrepenører, ingeniøre, bygherre, landmænd, private grundejere, offentlige myndigheder og flere til. Landinspektørerne er alle specialiseret indenfor for deres ansvarsområde, det vil sige, at man altid har en professionel rådgiver ved sin side, så man kommer sikkert i mål med sit projekt.

Ydermere har landSyd lokal kendskab og kan derfor hurtigere ekspedere dine givne sager for dig. Det er også nemt at finde din lokale landinspektør, da de er fordelt over hele landsdelen.

 

Ekspertiseområder LandSyd rådgiver indenfor

Landinspektører har en bred viden inden for alt jura, hvilket også gør dem til en specialiseret rådgiver i flere byggesager og projekter. De ved hvordan tilgangen til sagerne skal håndteres, og de laver altid et grundigt forarbejde, når de påtager sig en opgave. Det sikre at der er taget højde for alle de aktuelle lovgivninger, der er i forhold til dit projekt. Dette gør også at der ikke kommer uventede problemstillinger, men at de bliver håndteret inden udarbejdelsen af projektet.

Endvidere står LandSyd for alt inden for opmålinger, skel, afsætning af hus, lokalplaner, rådgivning, GPS-styring, tinglysning, drænkort og meget meget mere. Det er blot nogle af de mange opgaver LandSyds landinspektører arbejdsområder. Det er muligt at indhente flere oplysninger via deres hjemmeside.

 

Kontakt Landsyd i syddanmark

Har du spørgsmål til nogle af vores arbejdsområder eller ønsker du rådgivning til en konkret sag, er du altid velkommen til, at rette henvendelse enten telefonisk eller pr. mail. Så vil en af LandSyds professionelle landinspektører hjælpe og rådgive dig i den aktuelle sag.

Vi ønsker at hjælpe dig sikkert og godt i mål med dit projekt, så lad os hjælpe dig på vej.