Isover isolering er et granuleret løsuld produkt

Isover isolering til indblæsning

Isover isolering er specielt designet til loftisolering, da det er et granuleret løsulds produkt. Hvilket gør isover isolering særlig egnet i det Skandinaviske klima, grundet de skiftende temperaturer, kuldepåvirkninger og de våde perioder. Ydermere er isover isolering brandhæmmende, klima- og miljøvenligt.

Isover isolering er et genbrugs produceret materiale

Til producering af isover isolering bliver der benyttet op til 80% genbrugsglas, genbrugs isoleringsmateriale og plantebaseret materiale. Alle disse materialer smeltes og slynges under høj varme ud i tynde fibre. Det giver isover isolering en candyfloss effekt, der gør materialet let og giver en høj isoleringsevne.

Isover isolering er et lettere materiale end nogle af de andre isoleringsprodukter der benyttes på markedet. Det kan have sine fordele på nogle lofter.

Grundig forundersøgelse før efterisolering af dit hjem

Flere isoleringsvirksomheder tilbyder, at give et gratis isoleringstjek af dit hjem. Her vil de lave en grundig undersøgelse af huset, med opmålinger og vurderinger af nødvendigheden af isolering.

Efter forundersøgelsen vil de fremlægge de forbedringer, de vurdere er nødvendigt for dit hus. Her vil du blive oplyst om isoleringsmaterialet, om hvilken der egners sig bedst til dit hus forhold. Ydermere vil du bliver informeret om prisen, og hvad investeringen vil betyde i sidste ende.

Isolatøren vil rådgive og vejlede dig hele vejen igennem, samt give dig og dit hjem de bedste betingelser i fremtiden.

Isover isolering fås i forskellige udformninger

Isover isolering fås ikke blot som granulat, men i flere udformninger så du kan få den isoleringsform der passer bedst til dit projekt.

Det er blandt andet isoleringsplader og isoleringsruller, der kan fås i forskellige tykkelser og størrelser. På den måde er du sikret mindre tilskæring og mindre spild. Isoleringsplader og -ruller anvendes til loftisolering, etageadskillelse og til isolering af indvendige vægge.

Isover fås også som fugtafvisende plader, der benyttes til isolering af hulmuren, under opmuringen af det kommende hus.

Isover granulat benyttes til indblæsning på lofter og hulmure. Granulaten bliver oftest benyttet, da det sikre den bedste isoleringsforhold. Granulaten kommer ud i alle hjørner og slutter sig om spærene og eventuelle rør på loftet.